Tabu
Image default
PEOPLESlider

Delia a răbufnit atunci când a aflat de moartea Anei, femeia sfâșiată de câini în București

Delia este șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini, pe Lacul Morii, în București. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat despre teribila tragedie.

Delia a răbufnit în mediul online, după ce a văzut că o femeie a fost mâncată de vie de câini, în Capitală. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat de cazul Anei Oros: „Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz!”, a declarat Delia, pe Instagram.

Medicii legiști, care au efectuat autopsia, au dezvăluit că Ana Oros a murit în urma unei hemoragii externe masive. Mușcăturile provocate de animale i-au produs leziuni la nivelul mai multor vase de sânge, printre care și artera femurală.

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală.”, au anunțat medicii legiști, potrivit gândul.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Brad Pitt, bărbatul cameleon: seamănă perfect cu toate iubitele pe care le-a avut

Andreea Damian

Fiul lui Ștefan Bănică jr și-a deschis prima afacere la vârsta de 20 de ani

Andreea Damian

GIRL POWER: Sanna Marin – premierul Finlandei în vârstă de 34 de ani, cel mai tânăr premier din lume

Dora Constantinovici

Fotografie Cristiana Apostol – Lumina

realitatea

Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

realitatea

Melania Trump, „săptămâna modei” în Japonia

Andreea Damian

Scrie un comentariu