Tabu
lifestyle

Delia a spus «DA» sub Poarta Sărutului. A devenit doamna MUNTEANU

‭ioana ginghina si ruxandra

Delia Matache (30 de ani) s-a cununat civil, ieri, cu afaceristul Răzvan Munteanu (35 de ani), chiar la Târgu Jiu, oraşul natal al acestuia. Dar nu oriunde, ci sub Poarta Sărutului, opera lui Constantin Brâncuşi! După oficierea relaţiei, a urmat o petrecere tradiţională, la casa socrilor artistei.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu au radiat de fericire în timpul cununiei civile oficiate de primarul din Târgu Jiu chiar sub faimoasa operă a lui Constantin Brâncuşi – Poarta Sărutului. Tinerii au avut un motiv foarte bun pentru a alege acest loc: “Aici a fost prima noastră ieşire în public şi de atunci e un loc care înseamnă mult pentru noi”, ne-a declarat Delia, care a avut-o domnişoară de onoare chiar pe sora ei, Ioana. Avându-l pe Mihai Bendeac în rol de cavaler de onoare, ginerele, extrem de emoţionat, a reuşit, într-un final, să vorbească. “Este cea mai frumoasă şi cea mai emoţionantă zi din viaţa noastră. Suntem cei mai fericiţi de pe pământ”, ne-a mărturisit Răzvan.

După ceremonie, rudele şi prietenii cuplului s-au mutat în casa soacrei Deliei, la Turburea, o localitate situată în apropierea oraşului Târgu Jiu. Ioana Munteanu s-a îngrijit ca nora ei să aibă parte numai de bunătăţi. “O să avem la masă sarmale, mâncare ţărănească, de care le place lor şi de care au parte doar când vin la mine”, ne-a dezvăluit soacra artistei. Pe 16 septembrie, Delia va îmbrăca şi rochia de mireasă, apoi mirii vor pleca într-o lună de miere în Tanzania şi în Kenya.

ARTICOLE SIMILARE

UITE cât de frumoasă e SOŢIA LUI DEZBRĂCATU!

“Bunicul sprint” s-a SINUCIS la 101 ani

Andreea Raicu, cum arata in… adolescenţă

Nicole Kidman și Keith Urban au devenit părinți

realitatea

Adevarul despre plecarea bebelusei Oana de la “Cronica Carcotasilor”!

Fiica lui Susan Sarandon face striptease

realitatea

Scrie un comentariu