Home > Lifestyle > Stiri > Delia a spus «DA» sub Poarta Sărutului. A devenit doamna MUNTEANU

Delia a spus «DA» sub Poarta Sărutului. A devenit doamna MUNTEANU

Delia Matache (30 de ani) s-a cununat civil, ieri, cu afaceristul Răzvan Munteanu (35 de ani), chiar la Târgu Jiu, oraşul natal al acestuia. Dar nu oriunde, ci sub Poarta Sărutului, opera lui Constantin Brâncuşi! După oficierea relaţiei, a urmat o petrecere tradiţională, la casa socrilor artistei.

Delia Matache şi Răzvan Munteanu au radiat de fericire în timpul cununiei civile oficiate de primarul din Târgu Jiu chiar sub faimoasa operă a lui Constantin Brâncuşi – Poarta Sărutului. Tinerii au avut un motiv foarte bun pentru a alege acest loc: “Aici a fost prima noastră ieşire în public şi de atunci e un loc care înseamnă mult pentru noi”, ne-a declarat Delia, care a avut-o domnişoară de onoare chiar pe sora ei, Ioana. Avându-l pe Mihai Bendeac în rol de cavaler de onoare, ginerele, extrem de emoţionat, a reuşit, într-un final, să vorbească. “Este cea mai frumoasă şi cea mai emoţionantă zi din viaţa noastră. Suntem cei mai fericiţi de pe pământ”, ne-a mărturisit Răzvan.

După ceremonie, rudele şi prietenii cuplului s-au mutat în casa soacrei Deliei, la Turburea, o localitate situată în apropierea oraşului Târgu Jiu. Ioana Munteanu s-a îngrijit ca nora ei să aibă parte numai de bunătăţi. “O să avem la masă sarmale, mâncare ţărănească, de care le place lor şi de care au parte doar când vin la mine”, ne-a dezvăluit soacra artistei. Pe 16 septembrie, Delia va îmbrăca şi rochia de mireasă, apoi mirii vor pleca într-o lună de miere în Tanzania şi în Kenya.

Articole asemanatoare
inel de logodnă
Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul
pinterest
Trendurile de nuntă de pe Pinterest în 2018
nuntă
Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei
Meghan Markle
Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Loading...

Comenteaza acest articol

Delia a spus «DA» sub Poarta Sărutului. A devenit doamna MUNTEANU

by   1 min
0