Home > Slider > Delia critică românii care au devastat supermarketurile dar are colecție de măști

Delia critică românii care au devastat supermarketurile dar are colecție de măști

delia-matache
Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi dar și vedetă de televiziune, jurata la o emisiune de umor, este de multe ori citica cu ce se întâmplă în jurul ei. De exemplu, mai nou, zilele trecute, s-a luat de româniii care au devastat supermarketurile de produse din cauza corona virus. Însă solistă care spune că nu se teme de această epidemie este prima care a folosit măști.
delia cu masca

delia cu masca

Nebunia care a început în țară din cauza coronavirus a cuprins-o și pe Delia, care spune că nu se teme de nimic și îi critică pe cei care au devalizat supermarketurile de produse. Solistă a făcut o postare pe instatory și a scris următorul text: “În sfârșit…pot face asta fără să par dubioasă. Nu de corona mă apar! De poze”, a scris solistă pe fotografia în care poartă masca. Pentru că vedetă este deranjată că mereu este oprită să facă poze de fani și o deranjează acest lucru.

delia in parc

delia in parc

Așa că se poate spune că solistă a găsit remediul pentru a ține departe fanii de ea când iese în public sau când merge să facă sport în aer liber. Așa că poartă măști și se camuflaza împotriva fanilor care îi cer câte o poză sau mai nou câte un tik tok. Și zilele trecute când a ieșit la alergare a făcut din nou poză cu masca în lift dar și afară în parc, iar lîngă fotografia respectivă a scris următorul text:  “Nu e ceva frumos…e o stare care te încarcă senzațional. Dar afară !! nu în sala. Sala nu-i nimic”. Delia s-ar părea că mai nou este fană acestor maasti și nu se știe cum i ar veni ideea să lanseze o colecție de măști de diferite culori, modele și măriri care să aibe scrise pe ele și diverse mesaje motivaționale.

Articole asemanatoare
delia
Delia a ajuns “vedeta” unui film porno pe internet! Solista e furioasă că i s-a furat imaginea
delia in vacanta
Delia din nou în vacanță. Ce destinație exotică a ales vedetă acum?
delia face sposrt
N-ai să crezi cum umblă Delia cu bicicleta prin parcuri
delia
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

Comenteaza acest articol

Delia critică românii care au devastat supermarketurile dar are colecție de măști

by Tabu Tabu   1 min
0