Tabu
Image default
PEOPLESlider

Delia, episod de coşmar în Herăstrău! Ce a pățit artista după ce a fost urmărită de un individ

Delia a fost urmărită de un individ dubios în parcul Herăstrău, în timp ce ieșise la alergare la ceas de seară.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare un video în care menționa că a fost speriată de un fan care a oprit-o în parc și i-a băgat lanterna în ochi, pentru a se asigura că într-adevăr s-a întâlnit cu artista.

„Sub nicio formă dacă mă vezi noaptea plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine.”, a spus Delia.

Artista a dezvăluit prin ce sperietură a trecut într-o seară, când alerga pe o alee mai întunecată. La un moment dat a observat că un bărbat se ține după ea, iar acesta aproape că a orbit-o cu lanterna!

„Sub nicio formă dacă mă vezi noapte plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric. Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. „Cine-i acolo? Ești tu?”. „Ce? Da, eu sunt adică, de ce?”. Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic!”, a spus Delia Matache într-un InstaStory.

„Dacă vreți să veniți să îmi puneți mâna pe umăr noaptea când alerg, nu o faceți. Mă activez, țip, sun la poliție și vă dau și două peste ochi!”, a mai spus Delia.

ARTICOLE SIMILARE

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

Cum influențează serialul „Bridgerton” de pe Netflix tendințele modei din primăvara anului 2021

Andreea Damian

Când ar trebui să nască Gina Pistol

Tabu Tabu

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

realitatea

Serena a explicat de ce a purtat costum de „Catwoman” la Roland Garros

Andreea Damian

Povestea cutremurătoare a lui Cabral. Prezentatorul s-a confesat fanilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu