Home > Agenda > DELIA – interviu si foto incredibile in TABU! Afla cum si-a cunoscut sotul si cand face copii!

DELIA – interviu si foto incredibile in TABU! Afla cum si-a cunoscut sotul si cand face copii!

DELIA este vedeta editiei de aprilie a revistei TABU. Cu aceasta ocazie, DELIA a acordat un interviu spumos si a realizat un pictorial provocator pe o tema din filmul The Snow White and the Huntsman de Rupert Saunders. In TABU, ea joaca rolul Reginei, interpretat in film de Charlize Theron. Foto: Corina Olaru. Stil: Alina Dascalescu. Producator: Cristian Petrescu. Interviu: Dan-Silviu Boerescu. Iata si fragmente din inerviu:

TABU: De ce, în vorbirea curentă, ai vocea aşa de groasă? Parcă nu era aşa pe vremuri…

DELIA: Nu era şi nici nu-mi plăcea cum o aveam la începuturi. La 16 ani, când am debutat eu, vocea mea era cam piţigăiată, dar a evoluat în timp, am cultivat-o, acum e mai gravă. Azi, însă, sunt şi un pic răguşită după cele trei concerte de care aminteai. Să ştii că, hărţuită de programarea evenimentelor, periodic îmi impun pauze, ca să îmi odihnesc vocea. Iar după concerte încerc să dorm bine şi profund, pentru mine este cea mai bună metodă de recuperare. De pildă, azi-noapte, ultima cântare am avut-o pe la 3 a.m., am ajuns acasă pe la 5 a.m., apoi am dormit până la 12 ziua.

TABU: Investeşti mult în tine.

DELIA:Investesc numai în mine, din toate punctele de vedere. Şi ca sănătate sau stare de bine, şi ca business propriu-zis. Nu fac niciun fel de alte afaceri, nu mă interesează.

TABU:Impresar e soţul tău, Răzvan.

DELIA:Eu am insistat ca, pe lângă business-ul lui, să se ocupe şi de mine, să îmi fie manager. L-am forţat, practic! E mult mai bine ca unele lucruri să le negocieze un bărbat, nu o femeie.

Deci, nu l-ai cunoscut ca impresar?

DELIA:Nici pomeneală! Asta s-a întâmplat după. L-am cunoscut în localul lui, Vintage. Ajunsesem acolo la recomandarea unor prieteni, cu care mai mergeam la karaoke. Am avut cu Răzvan o relaţie frumoasă, cam de un an, înainte să mă mărit cu el.

TABU:Sosise timpul să te aşezi?

DELIA:Cam aşa ceva, dar nu era un scop în sine. Pur şi simplu, am dat peste un om cu care mă înţeleg şi care mă înţelege. O întâmplare fericită. La fel cu copiii, dacă vrei să mă întrebi: vreau copii, dar nu mi-i programez. Când se va întâmpla, cu mare bucurie!

TABU:Cariera nu prea rimează cu maternitatea!

DELIA:Da şi nu. Mă uit în jurul meu şi văd o mulţime de colege care au copii şi continuă să cânte, îşi desfăşoară activitatea normal. Eu de ce nu aş putea să fac la fel?!?

…Toate imaginile provocatoare si continuarea interviului numai in TABU de aprilie, acum la toate punctele de distributie a presei!


2 Responses

Comenteaza acest articol

DELIA – interviu si foto incredibile in TABU! Afla cum si-a cunoscut sotul si cand face copii!

by realitatea   2 min
2