Tabu
CULTURE Slider Video

Delia şi Smiley, colaborarea neașteptată care va rupe topurile muzicale

smiley

Delia și Smiley au lansat melodia „Ne Vedem Noi”, cu un videoclip în care apar împreună, ca un cuplu de îndrăgostiți. Piesa este o coproductie HaHaHa Production, Delia și Cat Music și vorbește despre „revederea după o perioadă de schimbare”. Versurile sunt scrise de Smiley, muzica este semnată de artist, alături de Lucian Nagy și Șerban Cazan. Producția muzicală este semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan.

„Expresia «Ne vedem noi» poate avea nenumărate sensuri și poate fi spusă pe multe tonuri, așa că lăsăm ascultătorii să-și descifreze mesajul în tonul potrivit lor și poveștii pe care o trăiește fiecare”, a spus Smiley.

La rândul ei, Delia a spus că o bucură mult colaborarea cu Smiley, care îi este prieten. Ea l-a și descris, cu această ocazie, pe artist.

„Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, a spus Delia.

Smiley a adăugat că, deși publicul i-a tot cerut o colaborare cu Delia, nu a putut să le facă pe plac, până acum, când a găsit piesa potrivită.

„Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesă potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat «Ne vedem noi», am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesă”, a mai spus Smiley.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată cei mai atrăgători oameni din lume, potrivit științei

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Revoluția sutienelor – nu se mai poartă modelele Push-up, în 2018 este la modă confortul

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Albastrul clasic, culoarea anului 2020 aleasă de Pantone, ne încurajează să ne dezvoltăm gândirea

Andreea Damian

Antonia a pozat sexy cum nu a făcut-o niciodată

Tabu Tabu

Scrie un comentariu