Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Demachiantul pe care ți-l prepari singură în mai puțin de 2 minute

Vrei să-ți faci propriul demachiant care să funcționeze pe măsură? Iată un truc ultra-simplu și care se realizează în 2 minute.

De ce trebuie să te demachiezi?

Demachierea este un pas foarte important pentru piele, deoarece ajută la eliminarea machiajului și lasă pielea să respire. Lăsarea machiajului peste noapte poate avea efecte nocive: porii sunt înfundați, produsele de pe piele împiedică reînnoirea celulară care are loc în timp ce dormi, pot apărea coșuri și roșeață. Dacă nu îți ștergi rimelul de pe gene riști să le pierzi, deoarece este mai uscat, și, prin urmare, mult mai complicat pentru a-l elimina.

De asemenea, reține că este indicat să îți cureți pielea după demachiere, pentru a fi sigură că nu rămân reziduuri de machiaj și praf pe piele. Pentru a face acest lucru, spală-te blând pe față, pentru a nu agrava riscul de uscare sau deteriorare a pielii.

Ingredientul ideal, ieftin și magic

Vrei să-ți faci propriul demachiant? Iată o rețetă ultra-ușor de făcut, eficientă și care respectă pielea. Necesită doar un ingredient natural și ieftin: uleiul vegetal. Alege-l în funcție de nevoile pielii: arganul are proprietăți hrănitoare și este bogat în antioxidanți, care vor lupta împotriva radicalilor liberi (parțial responsabili de îmbătrânirea pielii). Acest lucru îl face un ulei ideal pentru pielea uscată și matură.

Cel de jojoba protejează pielea și o hidratează în profunzime fără a lăsa o peliculă grasă și, prin urmare, este ideală pentru tenul mixt și gras. Fiecare ulei corespunde unui tip de piele! Contrar credinței populare, pielea grasă poate fi îndepărtată și cu uleiuri! Tot ce trebuie să faci este să le folosești pe cele potrivite. Alegerea este a ta. Reține că poți amesteca și mai multe uleiuri pentru a beneficia de atuurile fiecăruia.

Trucul este să alegi unul care nu este comedogen: unele uleiuri pot înfunda porii și pot duce la apariția coșurilor, precum uleiul de cocos de exemplu. Uleiurile sunt foarte eficiente deoarece sunt substanțe grase, precum machiajul. Îl vor dizolva și vor lăsa un finisaj moale pe piele.

ARTICOLE SIMILARE

Serena Williams, participarea la Wimbledon i-a adus multe lacrimi

Andreea Damian

Fostul soţ al Monicăi Bellucci s-a recăsătorit. Aleasa lui, un model de doar 21 de ani

Andreea Damian

Călugării belgieni lansează un site pentru a vinde “cea mai bună bere din lume”

realitatea

Marina Almășan a ajuns de urgență, la spital. Ce i s-a întâmplat

Andreea Damian

ANTONIA – la mare cu burtica de gravida! FOTO ALBUM

Bogaţii lumii, noapte de pomină la Castelul Bran. Cât a costat petrecerea lui Elon Musk

Andreea Damian

Scrie un comentariu