Home > Agenda > stiri > Viata unei foste vedete Disney: cocaina, alcool si bulimie

Viata unei foste vedete Disney: cocaina, alcool si bulimie

Cand a intrat la dezintoxicare, la numai 18 ani, varianta oficiala a fost ca are probleme emotionale si de alimentatie. Acum, insa fosta vedeta Disney Demi Lovato confirma zvonurile mai vechi potrivit carora tragea cocaina pe nas ca o profesionista si consuma alcool desi nu avea varsta legala.

Iata ce spune Demi Lovato in interviul pentru revista Fabulous: “Vomitam de 6 ori pe zi. Mama era ingrijorata, dar credea ca am perioade mai intense de crestere si din aceasta cauza sunt mai slaba”. Fosta vedeta Disney admite si consumul de cocaina: “Ce pot spune e ca eram deprimata. Ieseam pe scena in fata a 18.000 de oameni si apoi eram singura intr-o camera de hotel. Trebuia sa fac ceva pentru a recrea acel sentiment. Promoterii imi dadeau droguri si alcool in restaurante si cluburi. Voiau sa vin acolo,sa fiu vazuta acolo. Ma pupau in fund, practic”.
In cele din urma, parintii au fortat-o sa se interneze la dezintoxicare: “A fost greu si foarte inspaimantator. Mi-era dor de casa, ma simteam singura. Aveam cate 14 ore de terapie pe zi. Ascultam muzica si invatam sa crosetez. Cand am iesit, mi se parea ca am plecat din inchisoare”.
Acum, Demi Lovato a lasat in urma problemele si obsesiile cu greutatea: “Dupa ce am fost atata timp slaba, mi s-a parut groaznic sa fiu mai grasa. Dar sunt o fata hispanica voluptuoasa. Acum nu ma mai infometez. Am o firma de catering care imi aduce mancare in fiecare zi deci nu trebuie sa ma gandesc daca mananc sanatos sau nu”.

Articole asemanatoare
creierul
Obiceiul nociv care îți distruge creierul
Mallorca și Ibiza va împiedica consumul excesiv de alcool al turiștilor – în câteva zone
Crăciun
Milenarii consumă acum mai puțin alcool și cred că e cool să facă un Crăciun teetotal
ketamina
Ketamina ar putea fi folosită pentru tratarea dependenței de alcool

Comenteaza acest articol

Viata unei foste vedete Disney: cocaina, alcool si bulimie

by   1 min
0