Home > Slider > Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

demi lovato

După luni întregi în care a fost brunetă, iată că Demi Lovato a făcut o nouă schimbare de look. Vedeta în vârstă de 25 de ani a mers din nou la coafor și și-a vopsit părul blond.

Cântăreața i-a surprins plăcut pe fanii ei, care au confundat-o cu o altă divă a showbizului mondial: Jennifer Lopez. Demi a primit numai cunvinte frumoase pe Instagram. Machiată puternic, cu părul care îi cădea în valuri pe umeri, Demi Lovato a atras atenția din cauza asemănării foarte mari cu J.Lo.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Artista și-a schimbat înfățișarea după ce a lansat „Sober”, o piesă emoţionantă în care recunoaşte că a cedat din nou dependenţei de droguri și alcool. Noua piesă spune povestea tristă a căderii din nou în ghearele dependenței și vine la trei luni după ce artista sărbătorise șase ani de sobrietate.

Demi Lovato a vorbit întotdeauna deschis despre greutățile ei, și anume despre lupta pe care a dus-o cu dependența de droguri și alcool, dar și cu afecțiunile psihice și cu tulburările de alimentație. „Mamă, îmi pare rău, dar nu mai sunt trează/ Tată, iartă-mă pentru băuturile vărsate pe podea/ Îmi pare rău pentru fanii pe care i-am pierdut când m-au văzut prăbușindu-mă din nou/ Vreau să fiu un model, dar sunt doar un om”, sunt câteva ditre versurile piesei. Demi Lovato promite că o va lua de la început și va cere din nou ajutor de specialitate.

În urmă cu trei luni, cântăreața în vârstă de 25 de ani sărbătorise șase ani de când a renunțat complet la alcool și droguri. Cu toate aceastea, ea a mărturisit în mai multe rânduri că nu a scăpat cu totul de dependență și că se chinuie zilnic cu tentația.

Articole asemanatoare
Demi Lovato
Demi Lovato, primele reacții după supradoza care aproape a ucis-o
Vedete nascute pe 20 august!
A slabit si e intr-o forma de zile mari! Cum arata in bikini Demi Lovato
Viata unei foste vedete Disney: cocaina, alcool si bulimie

Comenteaza acest articol

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

by Andreea Damian   1 min
0