Home > Slider > Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

demi moore

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, apare goală pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Harper’s Bazaar. A mai făcut-o în urmă cu 30 de ani, când era gravidă cu cel de-al doilea copil.

Fosta soție a lui Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher pare să fie într-o formă de zile mari. Actrița a pozat pe marginea unei piscine din Malibu, purtând o pălărie roz şi o brăţară cu diamant Van Cleef & Arpels.

Ultima dată când a pozat nud a fost pentru coperta Vanity Fair din 1991. „Din fericire oamenii îşi amintesc de fotografie şi au uitat complet de articol”, mărturisește ea, potrivit Daily Mail. În 1992, Demi Moore a pozat pentru aceeași revistă, dar vopsită pe corp.

Actriţa face cu această ocazie reclamă lansării autobiografiei sale „Inside Out”, care va apărea pe 24 septembrie. Ea povesteşte despre carieră, mariaje, lupta cu dependenţa şi despre copilăria dificilă. „Este o poveste adevărată despre supravieţuire, despre succes şi abandonarea sinelui – dar şi despre rezistenţă”, a rezumat Moore.

Demi a acordat și un interviu sincer, în care a vorbit despre mariajul cu Ashton Kutcher. Ea a recunoscut că a suferit un avort în timpul acestui mariaj, din cauza faptului că obișnuia să bea. Ea mărturisește că era însărcinată în șase luni cu o fetiță când a suferit un avort spontan. Pe micuță urma s-o cheme Chaplin Ray și trebuia să fie cea de-a patra fată a actriței. Toate aceste informații, dar și faptul că a fost violată la doar 15 ani, se regăsesc și-n cartea ei autobiografică.

Demi Moore are trei fete din mariajul cu Bruce Willis, Rumer, de 31 de ani, Scout, de 28 de ani, și Tallulah, de 25 de ani.

Articole asemanatoare
relații
Vedetele care au sau au avut relații cu bărbați mai tineri decât ele
Demi Moore
Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor
Brad Pitt
O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie
Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

Comenteaza acest articol

Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

by Andreea Damian   1 min
0