Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, apare goală pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Harper’s Bazaar. A mai făcut-o în urmă cu 30 de ani, când era gravidă cu cel de-al doilea copil.

Fosta soție a lui Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher pare să fie într-o formă de zile mari. Actrița a pozat pe marginea unei piscine din Malibu, purtând o pălărie roz şi o brăţară cu diamant Van Cleef & Arpels.

Ultima dată când a pozat nud a fost pentru coperta Vanity Fair din 1991. „Din fericire oamenii îşi amintesc de fotografie şi au uitat complet de articol”, mărturisește ea, potrivit Daily Mail. În 1992, Demi Moore a pozat pentru aceeași revistă, dar vopsită pe corp.

Actriţa face cu această ocazie reclamă lansării autobiografiei sale „Inside Out”, care va apărea pe 24 septembrie. Ea povesteşte despre carieră, mariaje, lupta cu dependenţa şi despre copilăria dificilă. „Este o poveste adevărată despre supravieţuire, despre succes şi abandonarea sinelui – dar şi despre rezistenţă”, a rezumat Moore.

Demi a acordat și un interviu sincer, în care a vorbit despre mariajul cu Ashton Kutcher. Ea a recunoscut că a suferit un avort în timpul acestui mariaj, din cauza faptului că obișnuia să bea. Ea mărturisește că era însărcinată în șase luni cu o fetiță când a suferit un avort spontan. Pe micuță urma s-o cheme Chaplin Ray și trebuia să fie cea de-a patra fată a actriței. Toate aceste informații, dar și faptul că a fost violată la doar 15 ani, se regăsesc și-n cartea ei autobiografică.

Demi Moore are trei fete din mariajul cu Bruce Willis, Rumer, de 31 de ani, Scout, de 28 de ani, și Tallulah, de 25 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a devenit cămașa din zale o haină la modă și feministă

Andreea Damian

În India se țin cursuri împotriva violenței împotriva femeilor, la noi 30% dintre femei sunt agresate

Dora Constantinovici

Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în secret. Cine i-a dat de gol

Andreea Damian

De ce ar trebui să ai grijă de zona ochilor atunci când porți mască

Andreea Damian

Gomajul „economic” pentru față și corp propus de Andreea Ibacka

Andreea Damian

Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv pentru coronavirus

Andreea Damian

Scrie un comentariu