Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Demi Moore, confesiuni „din suflet” despre Hollywood, dependenţe şi abuzuri

Autobiografia lui Demi Moore, cartea în care actrița vorbește despre abuzuri şi dependenţe, a fost publicată în limba română la editura RAO, la mai bine de un an de la lansarea în Statele Unite.

Vedeta vorbește deschis despre lumea Hollywoodului, problemele din adolescenţă alături de o mamă alcoolică, viol, droguri şi depresia de după mariajul cu actorul Ashton Kutcher.

Cartea nu este numai o autobiografie, dar şi o lecţie pentru cititori.

„Inside Out este, întâi de toate, povestea unei femei. Faptul că acea femeie se întâmplă să fie una dintre cele mai cunoscute actrițe a timpurilor noastre, face călătoria sa mult mai specială”, scria editura HarperCollins, potrivit E! News.

Demi Moore spune la un moment dat: „Dacă porţi în suflet apăsătoarea greutate a ruşinii şi a traumelor nerezolvate, oricâţi bani şi oricât succes şi celebritate ai avea, nu înseamnă nimic”.

Inside Out este, întâi de toate, povestea unei femei.

editura HarperCollins

„Din suflet” (n.r. titlul original Inside Out) vorbeste deschis despre viața personală a lui Demi Moore, spun editorii. Tatăl biologic al lui Demi le-a părăsit pe ea și pe mama ei înainte ca ea să se nască. Mama actriței s-a recăsătorit, iar situația s-a înrăutățit. Cuplul se certa frecvent, amândoi având grave probleme cu dependența de alcool.

Vândută de mama ei pe 500 de dolari

Când actrița avea doar 15 ani, părinții ei s-au despărțit. Doi ani mai târziu, tatăl vitreg s-a sinucis. În cartea de memorii, actriţa povesteşte şi cum a fost violată de un bărbat plătit de mama ei.

„A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”, a spus actriţa la ABC.

La 16 ani, fostul model a renunțat la studii pentru a urma o carieră în actorie. Demi a apărut și în revista pentru bărbați „Oui” în anul 1981. Din 1982, Demi și-a început cariera în cinematografie în serialul „General Hospital”, de atunci primind numeroase roluri de mare succes.

Are trei căsnicii eușuate

Demi Moore și Ashton Kutcher au fost căsătoriți timp de 8 ani

Actrița a vorbit și despre faimoasele sale trei căsnicii eșuate. Demi și muzicianul Feddy Moore au fost căsătoriți timp de cinci ani, din 1980 până în 1985. În 1987, actrița s-a căsătorit cu actorul Bruce Willis. Împreună cuplul are trei fiice, Rumer, Scout șiTallulah. Demi și Bruce au divorțat în 2000, iar cinci ani mai târziu, actrița s-a căsătorit cu Ashton Kutcher, de care a divorțat în 2013.

Demi Moore a dezvăluit că mai tânărul său soț a înșelat-o de două ori în timpul mariajului și chiar i-a propus acesteia să experimenteze sexul în trei. Cu toate că nu a fost de acord cu propunerea, până la urmă actrița recunoaște că a cedat și i-a făcut soțului pe plac. Doar că acest lucru nu a fost de ajuns pentru bărbatul cu 15 ani mai tânăr și acesta a început să aibă tot mai multe dorințe.

Drept urmare, Ashton s-a distanțat tot mai mult de soția sa și faptul de a se culca și cu alte femei părea un lucru firesc pentru el. Cele două escapade amoroase ale actorului au fost cu Brittney Jones și cu Sara Leal, amândouă cu vârsta de 22 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 13 august!

realitatea

Ce schimbare a făcut Andreea Bălan în viața ei și a ficelor ei după despărțirea de George Burcea

Tabu Tabu

Masa de Paşte, mai periculoasă decât cea de Crăciun. Câteva sfaturi de la nutriționiști

Andreea Damian

Mon Cabaret Noir de Răzvan Mazilu [ expoziție foto ]

Ciocîrlan

Bibi s-a aniversat de majorat in izolare alaturi de familie

Tabu Tabu

Actrița chineză dată dispărută, amendă exorbitantă pentru evaziune fiscală

Andreea Damian

Scrie un comentariu