Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor

Bruce Willis și Demi Moore s-au separat în 2000, după 13 ani de mariaj, dar nu au rupt relațiile definitiv de dragul copiilor. Rumer, fata cea mai mare, a fost și motivul care i-a adus împreună pe cei doi actori, după 20 de ani. Willis și Moore s-au reîntâlnit pentru a celebra aniversarea de 30 de ani a acesteia.

Vedetele au fost protagonistele unor fotografii foarte drăguțe, care au ajuns virale, după ce surorile sărbătoritei le-au postat pe Instagram. O imagine de pe Instagram îi arată pe cei doi mândri părinți, fericiți că Rumer își aniversează ziua de naștere. Amândoi își pupă fata pe obraji. „Mulțumesc că m-ați născut”, este mesajul care a însoțit fotografia, postată sâmbătă pe contul ei de Instagram.

https://www.instagram.com/p/BmoN1XKgR20/?taken-by=rumerwillis

Într-o altă fotografie îi surprindem pe Demi Moore și pe Bruce Willis, alături de toate fiicele lor – Rumer, Scout și Tallulah – zâmbind cu gura până la urechi.

View this post on Instagram

House of Willis-Moore

A post shared by Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis) on

De departe cel mai emoționant mesaj de a venit din partea lui Scout, sora mai mică a lui Rumer: „Sora mea mai mare! Prietena mea cea mai bună! Ești așa de puternică, feroce, te străduiești să crești și să devii mai bună în fiecare zi”, a scris aceasta pe Instagram.

Demi Moore și Bruce Willis s-au întâlnit și luna trecută în timpul programului „The Comedy Central Roast of Bruce Willis“, unde actrița a făcut mai multe glume pe seama fostului ei soţ. După ce a fost prezentată de actorul Joseph Gordon-Levitt, ea l-a întrebat pe Willis: „Eşti surprins?“. „Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Demi Moore. Am fost căsătorită cu Bruce în perioada în care a făcut primele trei filme din seria «Die Hard», ceea ce este logic, pentru că ultimele două au fost proaste. (…) Mă gândesc la mariajul nostru ca la «Al şaselea simţ». Erai mort tot timpul“.

 

ARTICOLE SIMILARE

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază

Tabu Tabu

Emtithal Mahmoud, cea mai puternică voce feminină din poezia modernă

Dora Constantinovici

Noul film cu Winnie de Pluş a fost interzis în China. Motivul este surprinzător

Andreea Damian

Abbey, câinele din I am legend – colega vedetă a lui Will Smith are acum 13 ani

realitatea

De ce adoră francezii cuvântul NU și ce legătură are asta cu istoria unui popor protestatar

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu