Home > Lifestyle > DEMISIE-ŞOC la PRO TV! A plecat “REGINA AUDIENŢELOR”! Pleaca la Antene

DEMISIE-ŞOC la PRO TV! A plecat “REGINA AUDIENŢELOR”! Pleaca la Antene

Valului de demisii din Pro TV i s-a mai adăugat un nume de calibru. Producătorul show-urilor “Vocea României” şi “Românii au Talent” a demisionat miercuri, potrivit reportervirtual.ro.

mona 2
“Mona Segall (53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 şi, pentru mulţi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevărat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sârbu. De 19 ani, ea se ocupă de show-urile care aduc audienţe-record acestui post de televiziune. Producătoarea a lucrat la << Dansez pentru tine >>, << Românii au talent >>, << Vocea României >> şi la multe alte show-uri, printre care şi cele mai vechi, precum << Alege ASIA >> sau << Vara ispitelor >>. Mona Segall, în calitate de Producător General, coordona cu mână de fier echipele care au constituit, de-a lungul anilor, o adevărată fabrică de audienţă şi de bani pentru PRO TV”, mai scrie sursa citată.

Unde se va duce Mona Segall, fosta șefă a producțiilor din Pro TV? Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producție pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producție coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform acelorași surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

Articole asemanatoare
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
“Sunt celebru, scoate-ma de aici!” incepe in curand, numai la PRO TV!
Iulia Vantur va prezenta Ferma Vedetelor
Ferma Vedetelor, un nou reality show surprinzator la PRO TV

Comenteaza acest articol

DEMISIE-ŞOC la PRO TV! A plecat “REGINA AUDIENŢELOR”! Pleaca la Antene

by   1 min
0