Tabu
Image default
PEOPLE

Denis Ștefan are coronavirus dar fetele lui sunt bine

Simpaticul actor din seriale precum “În Familie”, “Inima de țigan” sau “Iubire și onoare” dar și cascador de profesie, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. De fapt, nu Denis Ștefan a anunțat vestea pe rețelele de socializare, ci soția sa, dansatorea și bebelușa Cristina Ștefan.
“Bună tuturor! Voiam să aflați de la noi, Denis a fost testat pozitiv COVID 19. La primele simptome pe care le-a avut: ferba, frisoane și dureri musculare am mers amândoi să ne testăm. Testul meu a ieșit negativ iar al lui pozitiv.

familie denis stefanNe-am izolat la domiciliu și urmăm sfaturile medicului de familie. Ne simțim bine și încercăm să rămânem opitmisti! Sănătate tuturor! Purtați masca și aveți grijă de voi!”. a scris vedeta de la un show de televiziune. Din fericire soția actorului și fiica acestuia nu s-au infectat dar sunt foarte bine și s-au izolat cu soțul acestuia. Actorul a luat o pauză de la antrenamentele cu caii și de la orele de echitație pe care le făcea în ultimele zile. Iată că momentan actorul cascador, îndrăgostit de călărie și echitație a luat o pauză de la pasiunile sale.

ARTICOLE SIMILARE

Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!

Andreea Damian

Copiii lui Michael Douglas parodiază familia regală britanică. FOTO

Andreea Damian

Rusia eliberează 100 de balene ținute captive la presiunea lui Leonardo DiCaprio

Andreea Damian

Hoţul statuetei OSCAR primită de Frances McDormand e recidivist

Dora Constantinovici

Anna Wintour, șefa revistei Vogue, inspirată de Meghan Markle

Andreea Damian

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani. Cum s-a sărbătorit suverana în plină pandemie

Andreea Damian

Scrie un comentariu