Tabu
lifestyle

DENISA NECHITA – copilot de lux!

DENISA NECHITA este cea mai sexy prezenta din campionatul de raliuri. Copilot al lui RAUL OLESCH, fotomodelul face senzatie la simpla aparitie, dar a inceput, deja, sa adune si puncte. Cei doi au castigat deja clasa debutantilor de la Raliul Timisului, iar joi pornesc intr-o noua competitie, concurand in Transilvania Rally, la Cluj. Au deja la activ, in aceeasi formula bine sudata, si Raliul Brasovului, dar si spectaculosul Raliu al Deltei, unde de asemenea, au terminat pe podium.
“Cred ca vor fi, din nou, foarte multi privitori la acest raliu, deci trebuie sa mergem spectaculos. De ce sa fiu ipocrita, este foarte placut sa vezi cum o gramada de barbati te apreciaza pentru calitatile tale de femeie – dar si de copilot! – in cadrul unui raliu”, ne-a spus Denisa Nechita, coborand de pe catwalk pentru a se urca in masina de raliu a lui Raul Olesch.
Pasiunea pentru sport nu e intamplatoare in cazul Denisei. Daca prietenul ei este pilot (si a fost, la debut, cel mai tanar participant la raliuri in Romania!), tatal ei a fost jucator de fotbal, coleg de echipa cu Marius Lacatus la FC Brasov:”Am sportul in sange, din copilarie. Acum, insa, ca participant activ la o competitie majora, simt altfel adrenalina!”.

ARTICOLE SIMILARE

KARMEN, fotbalista devenita topmodel / Galerie FOTO topless din Vogue

realitatea

Copil? Lăsați, mai bine la alții.

realitatea

Adela si-a palmuit un coleg de echipa

realitatea

Baneasa Shopping City devine Ţara Minunilor

realitatea

Lenjeria intimă a Annei Nicole Smith, scoasă la licitație pe Ebay

realitatea

Imaginarium – Trick or treat?

Scrie un comentariu