Tabu
Image default
CULTURESlider

Depeche Mode va concerta la Bucureşti pe 26 iulie 2023. Când vor fi puse în vânzare primele bilete

Formaţia britanică Depeche Mode revine la Bucureşti pe 26 iulie 2023. Concertul face parte din turneul mondial „Memento Mori” şi va avea loc la Arena Naţională.

Depeche Mode, incluşi în 2020 pe lista Rock & Roll Hall of Fame, au anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Berlin, lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial.

Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de „Memento Mori’’ şi se va lansa în primăvara lui 2023.

Dave Gahan şi Martin Gore au dezvăluit în cadrul conferinţei de marţi că turneul Memento Mori, prezentat de Live Nation, va începe în luna martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, urmată, începând din luna mai, de concerte în Europa. Pe harta turneului European se află şi România, cu un concert extraordinar, ce va avea loc la Arena Naţională din Bucureşti, pe 26 iulie.

Show-ul Depeche Mode va cuprinde şi piese de pe noul album „Memento Mori”, cât şi piese de pe albumele anterioare, deja consacrate.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode şi primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent şi cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – „Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în faţa a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât şi în America de Nord. Printre ţările norocoase s-a aflat şi România, cu un show live la Cluj-Napoca, organizat de Emagic in 2017, la Cluj Arena.

Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, la bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea, fermecătoare pe covorul roşu la Veneţia!

Andreea Damian

Fotografie cu Cristiana Apostol – Vant de toamna

realitatea

Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei

Andreea Damian

Zodiile care-ți frâng inima într-o relație. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Andreea Damian

Ce este Friluftsliv și de ce este momentul să încorporăm acest concept nordic în viețile noastre

Andreea Damian

Cu ce piesă mergem la Eurovision şi cine a compus-o?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu