Home > beauty > Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

angelina jolie

Angelina Jolie a dezvăluit, într-un intervu acordat revistei InStyle în luna martie, identitatea dermatologului ei, Dr. Rhonda Rand. Acesta i-a fost prezentat actriței chiar de mama sa, regretat actriță Marcheline Bertrand. Cu permisiunea Angelinei Jolie, Rhonda Rand a vorbit despre rutina de frumusețe a vedetei:

„Când a decis să aibă o carieră în actorie, și-a dorit să aibă grijă de pielea ei în cele mai mici detalii. Este norocoasă că moștenește trăsăturile mamei ei și pielea măslinie. A fost mereu o frumusețe naturală, așa că nu a trebuit să muncească prea mult pentru asta vreodată. De fapt, cremele cu protecție solară, curățarea corectă a tenului cu produse neintruzive, antioxidanții, produsele naturale și acidul glicolic sunt responsabile pentru frumusețea pielii ei. Nu are nevoie de scruburi puternice sau de produse care conțin multe chimicale”, a spus Rhonda Rand.

Când călătorește – și Jolie călătorește des – actrița folosește Dermbasics RR Perfection Cream. ”Este, o cremă antioxidantă cu protecție solară și fără chimicale, perfectă pentru călătorii”, a dezvăluit Rand. „(Angelina Jolie) este și o mare fană a Dermbasics Glycolic Acid Pads, perfecte pentru înlăturarea impurităților, stimularea producției de colagen și elastină, contractarea porilor și uniformizarea culorii pielii”, a mai menționat dermatologul vedetei.

În același interviu acordat revistei InStyle, Jolie a mai declarat că în urma sarcinilor s-a ales cu pete pigmentare de la soare și cearcăne, pentru care a făcut câteva tratamente cu lumină intens pulsată (IPL) în cabinetul dermatologului Rhonda Rand.

Articole asemanatoare
angelina jolie
Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii
brad pitt
Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie
Brad Pitt
Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor
Angelina Jolie s-a făcut blondă și e greu de recunoscut

Loading...

Comenteaza acest articol

Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

by Andreea Damian   1 min
0