Home > beauty > Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

angelina jolie

Angelina Jolie a dezvăluit, într-un intervu acordat revistei InStyle în luna martie, identitatea dermatologului ei, Dr. Rhonda Rand. Acesta i-a fost prezentat actriței chiar de mama sa, regretat actriță Marcheline Bertrand. Cu permisiunea Angelinei Jolie, Rhonda Rand a vorbit despre rutina de frumusețe a vedetei:

„Când a decis să aibă o carieră în actorie, și-a dorit să aibă grijă de pielea ei în cele mai mici detalii. Este norocoasă că moștenește trăsăturile mamei ei și pielea măslinie. A fost mereu o frumusețe naturală, așa că nu a trebuit să muncească prea mult pentru asta vreodată. De fapt, cremele cu protecție solară, curățarea corectă a tenului cu produse neintruzive, antioxidanții, produsele naturale și acidul glicolic sunt responsabile pentru frumusețea pielii ei. Nu are nevoie de scruburi puternice sau de produse care conțin multe chimicale”, a spus Rhonda Rand.

Când călătorește – și Jolie călătorește des – actrița folosește Dermbasics RR Perfection Cream. ”Este, o cremă antioxidantă cu protecție solară și fără chimicale, perfectă pentru călătorii”, a dezvăluit Rand. „(Angelina Jolie) este și o mare fană a Dermbasics Glycolic Acid Pads, perfecte pentru înlăturarea impurităților, stimularea producției de colagen și elastină, contractarea porilor și uniformizarea culorii pielii”, a mai menționat dermatologul vedetei.

În același interviu acordat revistei InStyle, Jolie a mai declarat că în urma sarcinilor s-a ales cu pete pigmentare de la soare și cearcăne, pentru care a făcut câteva tratamente cu lumină intens pulsată (IPL) în cabinetul dermatologului Rhonda Rand.

Articole asemanatoare
Angelina Jolie
Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au împăcat
lady gaga
Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol
angelina jolie
Angelina Jolie continuă șicanele cu Brad Pitt
Angelina Jolie sugerează că ar cam vrea să intre în politică

Comenteaza acest articol

Dermatologul Angelinei Jolie a dezvăluit secretele unui ten perfect

by Andreea Damian   1 min
0