Home > Hobby > Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

Iarna si-a aratat fata zilele acestea si pe meleagurile noastre. A ratat putin sarbatorile, dar o iertam si o primim, mai mult sau mai putin, cu drag. Astazi vom privi impreuna fotografiile lui Sorin Onisor realizate in iernile trecute.

Natura si-a schimbat garderoba si este, ca de obicei, imbracata dupa trendul sezonier.

Iarna te incanta cu joaca in zapada, cu vinul fiert care te incalzeste dupa ce te joci, cu mirosul de aer curat.

Desi este din ce in ce mai frig afara, poate ca nu esti foarte incantat/a sa porti cele 10 randuri de haine, dar totusi trebuie sa admiri frumusetea naturii. Zapada poate deveni un inconvenient, in special pentru cei care circula cu automobilul, dar trebuie sa recunoastem ca are farmecul ei.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Va dorim vizionare placuta!

Foto: Sorin Onisor

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-cu-sorin-onisor-moldova-5/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-despre-oameni-5/

http://www.tabu.ro/fotografie-sorin-onisor-marea-neagra-4/

Articole asemanatoare
De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!
De ce merită să aștepți și să consumi dovleacul de toamnă – iarna
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum sa improspatezi atmosfera de acasa in lunile de iarna

Comenteaza acest articol

Descopera frumusetea tarii noastre iarna in fotografiile lui Sorin Onisor!

by realitatea   1 min
0