Home > Agenda > stiri > Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

Dani St James a reuşit să câştige un concurs de frumuseţe local, cu toate că ascunde un secret ciudat. Astfel, cu toate că acum poate fi considerată o femeie frumoasă, ea s-a născut bărbat, transformarea începând în urmă cu doar trei ani.

Transexualul, în vârstă de 21 de ani din Barry, South Wales, a fost născut băiat şi a primit numele Daniel, dar şi-a modificat ulterior numele şi înfăţişarea, potrivit Daily Mail.

El a început să se machieze de la vârsta de 11 ani. Adevărata transformare a început cu vârsta de 17 ani, atunci când a început să poarte haine femeieşti. Mai mult, la 18 ani, Dani a mers la un doctor care i-a prescris hormoni pentru a-şi continua dezvoltarea spre un corp de femeie.

Se pare că modificările au avut succes, după ce, trei ani mai târziu, fostul băiat a reuşit să întreacă foarte multe femei în materie de frumuseţe. După ce a câştigat etapa locală a concursului, Dani va participa la finala de la Londra, unde se va lupta pentru titului Miss Diamant Queen 2013 alături de alte 11 femei.

Articole asemanatoare
transsexual
Povestea bărbatului care a născut și și-a alăptat copilul. A luat o decizie tranșantă
Ce fata are NARCISA SUCIU! A iesit prima la MISS!
Irina Columbeanu, desemnata Mini Miss FTV Model
Elena Udrea A ECLIPSAT CONCURENTELE la un concurs de Miss

Comenteaza acest articol

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

by   1 min
0