Home > Agenda > stiri > Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

Dani St James a reuşit să câştige un concurs de frumuseţe local, cu toate că ascunde un secret ciudat. Astfel, cu toate că acum poate fi considerată o femeie frumoasă, ea s-a născut bărbat, transformarea începând în urmă cu doar trei ani.

Transexualul, în vârstă de 21 de ani din Barry, South Wales, a fost născut băiat şi a primit numele Daniel, dar şi-a modificat ulterior numele şi înfăţişarea, potrivit Daily Mail.

El a început să se machieze de la vârsta de 11 ani. Adevărata transformare a început cu vârsta de 17 ani, atunci când a început să poarte haine femeieşti. Mai mult, la 18 ani, Dani a mers la un doctor care i-a prescris hormoni pentru a-şi continua dezvoltarea spre un corp de femeie.

Se pare că modificările au avut succes, după ce, trei ani mai târziu, fostul băiat a reuşit să întreacă foarte multe femei în materie de frumuseţe. După ce a câştigat etapa locală a concursului, Dani va participa la finala de la Londra, unde se va lupta pentru titului Miss Diamant Queen 2013 alături de alte 11 femei.

Articole asemanatoare
Marvel se pregătește să facă celebru primul supererou transgender
miss
Miss Africa de Sud este noua Miss Univers
transsexual
Povestea bărbatului care a născut și și-a alăptat copilul. A luat o decizie tranșantă
Ce fata are NARCISA SUCIU! A iesit prima la MISS!

Comenteaza acest articol

Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!

by   1 min
0