Tabu
PEOPLESlider

Designer celebru și-a uimit fanii cu poze în costum de baie la aproape 75 de ani! FOTO

Vera Wang este la fel de activă și mondenă ca la 30 de ani, impresionându-și fanii cu energia sa și cu look-ul veșnic tânăr.

Designerul a postat pe Instagram câteva imagini de la piscină, în costum de baie, iar fanii au fost încântați. „Cum este posibil să arăți așa? Trebuie să renunț la pizza imediat!”, au comentat aceștia, când au văzut cum arată Vera în costum de baie la 74 de ani. În iunie, Vera va împlini 75 de ani.

Deși unii fani sunt îngrijorați din cauza aspectului ei fragil, fiind extrem de slabă, Vera Wang nu pare că ar avea probleme de sănătate legate de acest aspect.

Designerul de modă a descoperit câteva sfaturi care pot fi de mare ajutor atunci când ai grijă de pielea, mintea și corpul tău. Ea nu pare să îmbătrânească deloc, așa că secretele ei trebuie să fie unice.

Verei îi place să facă exerciții fizice cu greutăți ușoare. Nu ridică greutăți mai grele de 2 sau 3 kilograme. Exercițiul ei de preferat este mersul pe bicicletă, mai ales în aer liber. Cu toate acestea, nu prea îi place să facă sport. De aceea, ea preferă să joace golf.

Vera Wang are o mulțime de alergii, așa că este foarte atentă la tipurile de produse pe care le folosește. Când era mai mică, Vera făcea des duș, dar acum îi place să facă băi mai des, mai ales că sunt calmante. Una dintre cele mai importante pe care le face este să hidrateze, așa că uleiul pentru bebeluși chiar funcționează pentru ea când vine vorba de hrănirea și calmarea pielii. Al doilea lucru important la ea este crema de protecție solară cu SPF 30.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, tribut pentru prințesa Diana. Cât au costat hainele şi accesoriile de la interviul cu Oprah

Andreea Damian

Dans ⎢ În culisele «One Shot», creația postumă a lui Ousmane Sy

Ciocîrlan

Mihaela Rădulescu așa cum nu ai mai văzut-o

Tabu Tabu

Totul despre parfumuri – ar trebui să vă îngrijorați cu privire la conținutul parfumului?

realitatea

Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Tabu Tabu

Lino Golden, lovit de tramvai! Prima reacție a artistului. Cum se simte

Andreea Damian

Scrie un comentariu