Tabu
Image default
FASHION

Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman

Ingrid Vlasov, singurul designer roman invitat consecutiv la Saptamana Modei din Paris va participa in 10 martie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman, ce va reuni la Cluj-Napoca peste 300 de femei lider din Romania.

Ingrid-Vlasov-este-speaker-in-aceasta-primavara-la-The-Woman1Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul modei, design-ului si al decoratiunilor interioare, pasiunea sa a fost recunoscuta si la nivel international, creatiile lui Ingrid Vlasov fiind purtate de celebritati precum Lady Gaga sau Rihanna. Colectiile sale vestimentare au fost prezentate de-a lungul timpului la Saptamana Modei din Paris, alaturi de Chanel, Valentino sau Alexander McQueen.

De fiecare data, designer-ul roman foloseste participarea la cea mai importanta saptamana a modei ca un prilej de a promova valorile romanesti traditionale introducand folclorul romanesc ca o sursa de inspiratie in colectiile sale, transformand ia romaneasca intr-un produs vedeta pe plan international, dar si national.

Cum poate pasiunea sa se transforme in succes aflam la The Woman

Ingrid Vlasov este unul dintre cei mai apreciati designeri romani atat pe plan national, cat si international. Atunci cand vorbeste despre ea, Ingrid Vlasov se caracterizeaza prin creatiile sale si profesia care o defineste: „Oamenii au pasiuni. Unii si le transforma in profesie. Eu ii numesc norocosi. Fac parte dintre ei”.

Succesul pentru ceea ce face a aparut rapid, recunoasterea internationala fiind materializata prin aparitii in publicatii prestigioase precum Vogue, Herald Tribune, L’Officiel Paris, New York Times sau Vanity Fair. In Romania, Ingrid Vlasov a colaborat de-a lungul anilor cu toate personalitatile din showbizz, castigand numeroase premii de specialitate atat ca designer, cat si pentru stilul propriu.

Tiparul brandului personal in croirea unui business international

Ingrid-Vlasov-este-speaker-in-aceasta-primavara-la-The-Woman2Stilul Ingrid Vlasov se defineste ca un concept de lux contemporan, feminitatea si senzualitatea fiind ultraprezente in toate creatiile sale, cu un aer proaspat de modernitate ce confera o originalitate sofisticata.

Designer-ul roman a studiat la Istituto Europeo di Design Roma, iar dupa finalizarea studiilor, prin munca si determinare, Ingrid s-a intors in tara pentru a-si lansa in 1995 propriul brand, devenind in foarte scurt timp un nume de referinta in moda romaneasca. In plan comercial, produsele Ingrid Vlasov se regasesc in magazine importante precum Maria Luisa Paris sau Luisa Via Roma. In prezent, cele mai noi proiecte sunt ingridvlasovshop.com – magazin online si ingridvlasovstyle.com – un blog prin care Ingrid impartaseste din experienta sa tuturor celor care vor sa-si rafineze stilul.

In cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, Ingrid Vlasov va impartasi din experienta sa publicului prezent. Aflat la V-a editie, evenimentul reuneste in 10 martie femei dornice de a se dezvolta pe plan profesional si personal prin abordarea subiectelor legate de leadership, management, stil de viata sau CSR in cadrul prezentarilor, dezbaterilor si workshop-urilor incluse in agenda evenimentului.

Peste 10 speakeri vor participa la cea mai importanta conferinta de leadership feminin din Cluj-Napoca precum: Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Mihaela Ginju (Partener&Director Executiv Erudio), Raluca Michailov (Director General BP Publishing Media), Maria Metz (Senior Vice President EBS Romania), Cristina Savuica (Country Manager Lugera), Oana Marinescu (Fondatoare&Managing Director OMA Vision), Daniela Budurea (Country Director Western Union Romania si Bulgaria) si Roxana Dobrescu (Senior HR Manage Avon Romania&Moldova).

Surse foto: Viva.ro si Perfecte.ro

ARTICOLE SIMILARE

Retrospectivă Diane von Fürstenberg la Moscova

realitatea

Pentru un cadou perfect, alege bijuterii din gama Femeia

realitatea

Cum să porți bereta ca o adevărată pariziancă

Andreea Damian

Elena Băsescu, apariţie de senzaţie la botezul Alinei Sorescu! Ce rochie a purtat

Cum să porți vesta tricotată. 5 modele la modă în sezonul rece

Andreea Damian

CULORI PERLATE SI TEXTURI CRISTALINE, PERSONIFICAREA FASHION A IERNII

Scrie un comentariu