Tabu
Image default
FASHION Slider

Designerul Andreea Dogaru la Strasbourg Fashion Days 2015!

Printre colectiile marilor case de moda, colectia „Lilith” a designerului Andreea Dogaru a fost una dintre atractiile principale la Festivalul de  moda Strasbourg Fashion Days 2015! Mai mult, romanca a fost comparata cu celebrul Alexander McQueen, rochiile gotice atragand atentia tuturor iubitorilor de moda, colectia sa fiind intens aplaudata.

„Strasbourg Fashion Days 2015 a fost un succes si ma onoreaza comparatia cu incredibilul designer Alexander McQueen. Ma bucur ca cea mai nouă colectie a mea, Lilith, una dintre cele mai provocatoare de pana acum, a impresionat persoane iconice din industrie,” a declarat Andreea Dogaru.

Strasbourg Fashion Days este un festival international dedicat designerilor din intreaga lume. fiind, totodata, si unul dintre evenimentele europene must-see, iar editia din acest an propune o tema incantatoare: Fashion Love & Peace.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii romani cu potential international care a intrat in industria modei în anul 2010. Dupa lansarea primei colectii, în 2011, Andreea a primit distinctiile „Designerul anului în Romania” si „Designerul cu cea mai rapida ascensiune”. In 2013, Andreea Dogaru a primit si premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman” iar în 2014 a fost desemnata din nou ca fiind „Designerul anului”.

De-a lungul timpului, celebritati precum Teo Trandafir, Adelina Pestritu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar si artisti internationali precum actritele Erika Eleniak si Michelle Rodriguez au îmbracat haine create de designerul roman.

ARTICOLE SIMILARE

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Nooka Mercury, ochelarii cool

realitatea

A crescut mult numărul europenilor care și-au pierdut încrederea în vaccinuri

Andreea Damian

Laura Belecciu în studioul Tabu

realitatea

10 moduri istețe prin care puteți face epilarea mai puțin dureroasă

Andreea Damian

Trend alert: Military

realitatea

Scrie un comentariu