Tabu
Image default
FASHIONSlider

Designerul care a creat rochia de mireasă pentru Meghan Markle părăseşte casa Givenchy

Designerul britanic Clare Waight Keller, care a creat rochia de mireasă pentru Meghan Markle, părăseşte casa Givenchy.

Clare Waight Keller a fost prima femeie numită director artistic la Givenchy. „În calitate de prima femeie care a fost numită director artistic al acestei case legendare, sunt onorată că am avut oportunitatea de a-i continua moştenirea şi de a-i aduce o nouă viaţă”, a afirmat creatoarea în vârstă de 49 de ani, în comunicatul Givenchy, fără să dea detalii despre viitorul ei profesional.

După ce a relansat marca Pringle of Scotland, Clare Waight Keller a plecat la Chloé, înainte de a deveni în 2017 director artistic al casei Givenchy, fondată în 1952 de Hubert de Givenchy. Ea a lucrat şi la Gucci, Ralph Lauren şi Calvin Klein.

Clare Waight Keller
a câștigat premiul British Designer of the Year în 2018

„Sub direcţia ei artistică şi în colaborare cu echipele şi atelierele, Casa a revenit la valorile fondatoare ale lui Hubert de Givenchy şi la sentimentul său înnăscut pentru eleganţă”, a spus Sidney Toledano, PDG la LVMH Fashion Group, care deține Givenchy.

Relația lui Waight Keller cu Ducesa de Sussex s-a extins și dincolo de ziua nunții ei din 2018: a îmbrăcat-o pentru Ascot, Trooping the Colour și Remembrance Sunday. Când Clare Waight Keller, în vârstă de 49 de ani, a câștigat premiul British Designer of the Year în 2018, i-a fost înmânat de Meghan Markle, pe atunci însărcinată, într-o rochie neagră, pe un umăr, creație Givenchy.

Rochia din tulle cu linie simplă, decolteul barcă şi cu mânecile trei sferturi, desenată pentru Meghan Markle, a contribuit la renumele lui Clare Waight Keller. Din punct de vedere vizual, rochia amintea de rochia de mireasă purtată de Audrey Hepburn în Funny Face.

ARTICOLE SIMILARE

Esteticianul vedetelor din România s-a stins din viață în urma unui accident rutier pe podul Basarab din București

Andreea Damian

Carolina Herrera, declarație virală: „E de prost gust să porți jeanși după 30 de ani și păr lung după 40 de ani”

Andreea Damian

Geci și jachete la modă | Ce modele se poartă în această toamnă

Andreea Damian

Iulia Albu, mesaj misterios de ziua ei

Tabu Tabu

Oamenii de știință au dezvoltat „micro-pasărea” care zboară prin corp pentru a efectua operații mici

Andreea Damian

Ce se întâmplă în corpul tău dacă ții post negru trei zile?

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu