Home > Vedete > Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

cristina savulescu sexy

De cele mai multe ori bărbații își caută partenere după un anumit tipar și care seamănă cu mamele lor. Există exemple când anumiți barbarti au avut partenere de viață care au semănat între ele. De exemplu, Radu Budeanu, este căsătorit acum cu designerul Cristina Săvulescu care seamănă foarte bine cu mama acestuia.
Designerul Cristina Săvulescu este cunoscut în lumea modei pentru colaborările cu diverse vedete, printre care Mădălina Ghenea, Monica Bârlădeanu, Andreea Marin, Inna sau Delia. Creatoarea de modă este căsătorită cu Radu Budeanu, fiul celebrei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu.

delia budeanu

delia budeanu

Cei care o cunosc pe fosta crainică de la Televiziunea Română o știu că este o femeie elegantă, stilată și bine îngrijită. Toată lumea o admira de pe vremea când prezența programele pe micile ecrane, fiind îndrăgită. Cei care le cunosc pe cele două femei, soția și mama lui Radu Budeanu, trebuie să fi observat că amandoua au o frumusețe aparte, că sunt îngrijite și foarte elegante. Postările Cristinei Săvulescu de pe rețelele de socializare sunt deosebite iar în anumite imagini poți spune că seamănă că două picături de apă cu mama soțului sau. Au aceleași trăsături și au o frumusețe aparte, făcând parte dintr-o familie nobilă și având un aer regal. Poate că femeia a împrumutat din elegantă mamei soțului sau, din parfumul de altădată și misterul pe care Delia Budeanu îl emană ori de câte ori își făcea apariția. Deși a dispărut din peisajul showbizzului românesc Delia Budeanu este considerată în continuare o femeie de o frumusețe specială și care întotdeauna s-a îmbrăcat cu gust.

Articole asemanatoare
restaurante
Un designer a găsit soluţia perfectă pentru respectarea măsurii de distanţare în restaurante
geantă
Un designer vinde o geantă făcută din limbă de aligator și coloana vertebrală a unui copil
dana budeanu
Plângere pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă
budeanu dana
Cinci lucruri despre Dana Budeanu pe care nu le mai știați!

Comenteaza acest articol

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

by Tabu Tabu   1 min
0