Tabu
Image default
PEOPLE

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

De cele mai multe ori bărbații își caută partenere după un anumit tipar și care seamănă cu mamele lor. Există exemple când anumiți barbarti au avut partenere de viață care au semănat între ele. De exemplu, Radu Budeanu, este căsătorit acum cu designerul Cristina Săvulescu care seamănă foarte bine cu mama acestuia.
Designerul Cristina Săvulescu este cunoscut în lumea modei pentru colaborările cu diverse vedete, printre care Mădălina Ghenea, Monica Bârlădeanu, Andreea Marin, Inna sau Delia. Creatoarea de modă este căsătorită cu Radu Budeanu, fiul celebrei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu.

delia budeanu
delia budeanu

Cei care o cunosc pe fosta crainică de la Televiziunea Română o știu că este o femeie elegantă, stilată și bine îngrijită. Toată lumea o admira de pe vremea când prezența programele pe micile ecrane, fiind îndrăgită. Cei care le cunosc pe cele două femei, soția și mama lui Radu Budeanu, trebuie să fi observat că amandoua au o frumusețe aparte, că sunt îngrijite și foarte elegante. Postările Cristinei Săvulescu de pe rețelele de socializare sunt deosebite iar în anumite imagini poți spune că seamănă că două picături de apă cu mama soțului sau. Au aceleași trăsături și au o frumusețe aparte, făcând parte dintr-o familie nobilă și având un aer regal. Poate că femeia a împrumutat din elegantă mamei soțului sau, din parfumul de altădată și misterul pe care Delia Budeanu îl emană ori de câte ori își făcea apariția. Deși a dispărut din peisajul showbizzului românesc Delia Budeanu este considerată în continuare o femeie de o frumusețe specială și care întotdeauna s-a îmbrăcat cu gust.

ARTICOLE SIMILARE

Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe

realitatea

Adela Popescu, amintiri din vacanțele copilăriei fără reguli

Tabu Tabu

Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu

Andreea Damian

Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Andreea Damian

Nea Marin a avut parte de aniversare pe patul de spital

Tabu Tabu

Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Andreea Damian

Scrie un comentariu