Tabu
PEOPLE

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

cristina savulescu sexy

De cele mai multe ori bărbații își caută partenere după un anumit tipar și care seamănă cu mamele lor. Există exemple când anumiți barbarti au avut partenere de viață care au semănat între ele. De exemplu, Radu Budeanu, este căsătorit acum cu designerul Cristina Săvulescu care seamănă foarte bine cu mama acestuia.
Designerul Cristina Săvulescu este cunoscut în lumea modei pentru colaborările cu diverse vedete, printre care Mădălina Ghenea, Monica Bârlădeanu, Andreea Marin, Inna sau Delia. Creatoarea de modă este căsătorită cu Radu Budeanu, fiul celebrei prezentatoare de televiziune Delia Budeanu.

delia budeanu
delia budeanu

Cei care o cunosc pe fosta crainică de la Televiziunea Română o știu că este o femeie elegantă, stilată și bine îngrijită. Toată lumea o admira de pe vremea când prezența programele pe micile ecrane, fiind îndrăgită. Cei care le cunosc pe cele două femei, soția și mama lui Radu Budeanu, trebuie să fi observat că amandoua au o frumusețe aparte, că sunt îngrijite și foarte elegante. Postările Cristinei Săvulescu de pe rețelele de socializare sunt deosebite iar în anumite imagini poți spune că seamănă că două picături de apă cu mama soțului sau. Au aceleași trăsături și au o frumusețe aparte, făcând parte dintr-o familie nobilă și având un aer regal. Poate că femeia a împrumutat din elegantă mamei soțului sau, din parfumul de altădată și misterul pe care Delia Budeanu îl emană ori de câte ori își făcea apariția. Deși a dispărut din peisajul showbizzului românesc Delia Budeanu este considerată în continuare o femeie de o frumusețe specială și care întotdeauna s-a îmbrăcat cu gust.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

Andreea Damian

Cum arăta Șerban Copoț acum 21 de ani și cum e acum familist

Tabu Tabu

Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Andreea Damian

Meghan Markle, în lacrimi. Tatăl ei a făcut anunțul neașteptat

Andreea Damian

Chris Hemsworth se retrage de la Hollywood

Andreea Damian

Scrie un comentariu