Home > Agenda > stiri > De ce s-au despartit ADELA POPESCU si DAN BORDEIANU?

De ce s-au despartit ADELA POPESCU si DAN BORDEIANU?

Adela Popescu si Dan Bordeianu si-au spus adio dupa numai doi ani de relatie, fara prea multe explicatii. Se intampla in primavara anului 2007, cand cei doi erau in culmea popularitatii.
Adela si Dan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Numai iubirea”, de la Acasa TV. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferenta de varsta nu i-a impiedicat deloc. La scurt timp, au primit rolurile principale în “Lacrimi de iubire”, iar intre ea si Dan, iubitul din telenovela, s-a infiripat o poveste de dragoste si în realitate.
Iubirea lor a ars intens, poate prea intens, astfel ca dupa numai doi ani totul s-a transformat in scrum. In loc sa anunte ca s-au logodit, asa cum se astepta toata lumea, ei au anuntat sec ca si-au spus adio!
Era a doua oara cand anuntau despartirea, asa ca timp de cateva luni, toata lumea a sperat la o impacare. Care insa nu a mai venit… Se saturasera unul de altul, el a inselat-o sau era ea prea geloasa? La momentul respectiv s-au facut multe speculatii, pe care niciunul nu le-au confirmat sau infirmat. Abia la patru ani de la anuntul despartirii, cand deja era intr-o relatie cu alt coleg, respectiv Radu Valcan, Adela a vorbit pentru prima oara despre despartirea de Dan, intr-un interviu sincer acordat revistei Ciao!
“Pentru mine, Dan Bordeianu a fost primul barbat, prima despartire, prima drama a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rau prin care treceam, pana atunci traind o viata frumoasa si senina. Ei, odata cu despartirea de Dan a venit si sfarsitul lumii. Mama mea a aflat o săptămână mai târziu că m-am despărțit de Dan și asta pentru că mă zăvorâsem în mine: nu telefon, nu ieșit din casă. Era dezastru și, atât de tare m-a distrus, încât m-am mutat la mătușa mea. Dar mai multe neplăceri mi-am făcut gândind negativ în avans, dacă pot să zic așa. Exemplu: auzisem eu că femeile, când sunt foarte deprimate, sunt capabile să-și facă rău. Și am dat fuga la mătușa mea. (Râde) M-am mutat o lună. M-a hrănit, am râs cu verișorii mei, am trăit minunat… fără drame. Atunci am avut o revelație: de unde am plecat și, iată, unde am ajuns. Aha, deci realitatea nu e nici pe departe dramatică. De atunci, în clipa în care simt că pornește un gând negativ, îl stopez pur și simplu. Cum? Prin exercițiu”, spune Adela pentru Ciao!
Ea a lamurit si motivele rupturii: “Ne-am despartit dintr-un neechilibru. Îmi lipsea participarea egală în acea relație. L-am cunoscut când el era deja actor și m-a învățat, cu răbdare, cum stau lucrurile cu actoria”, conform www.cancan.ro.
Daca aceasta e versiunea asa-zis oficiala, gurile rele sustin altceva. A avut Dan Bordeianu, in paralel, o relatie cu o alta femeie, mai in varsta ca el?!? Greu de confirmat, totusi, zvonistica… Cert este ca, dupa despartir, Bordeianu a parasit Acasa Tv si intrat intr-un con de umbra.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 8 octombrie!
Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’
Radu Valcan, INSELAT de Adela Popescu!
Adela Popescu i-a lasat pe toti cu gura cascata! “Cea mai sexi sedinta foto!”

Comenteaza acest articol

De ce s-au despartit ADELA POPESCU si DAN BORDEIANU?

by   2 min
0