Home > Agenda > stiri > A câştigat “Dansez pentru tine” şi s-a despărţit de cea pentru care lupta

A câştigat “Dansez pentru tine” şi s-a despărţit de cea pentru care lupta

Florin Birică a câştigat acum 7 ani ediţia de la “Dansez pentru tine” alături de partenera sa Andra. Cazul său a impresionat o lume întreagă prin puterea tânărului care nu s-a dat bătut în fata greutatiilor vieţii. Florin a fost abandonat de la 2 luni, a trăit la Leagănul de copii Sfântul Andrei până la vârsta de 7 ani, iar apoi a fost transferat la Centrul de Plasament Bogdăneşti. Era student în anul II la Colegiul de învăţători din Iaşi şi trăia dintr-o bursa lunară de 100 lei. Florin practică dansul sportiv de patru ani de zilei, iar visul lui era să poată danseze cu prietena lui, Ana Maria Colac . Îşi dorea o garsonieră în care să stea cu ea şi libertatea de a dansa oriunde cu aceasta.

După câştigarea ediţiei Florin a reuşit să îşi îndeplinească visul, însă, potrivit cancan.ro, s-a despărţit după numai câteva luni de Ana. “El m-a dat afară din casă ca pe un câine, când erau -20 de grade, şi m-a luat soră-mea de pe stradă şi m-a dus în Italia. El m-a folosit să-şi ia casă, m-a iubit până s-a văzut cu banii în mână, m-a ţinut un an şi apoi m-a dat afară! Ar trebui să-i fie ruşine!”, i-a transmis fata lui Florin.

Deşi el neagă acest lucru, spunând că ea a decis să plece şi că încă o mai aşteaptă, scandalul nu este primul de această natură. Cu numai câteva luni în urmă, o altă câştigătoare, Ella, şi-a dat mama paralizată în judecată pe motiv ca aceasta nu vrea să îi dea banii câştigaţi. Ella lupta pentru îngrijirea mamei sale, însă, după terminarea ediţiei, a cunoscut un băiat cu 20 de ani mai mare decât ea şi a fugit de acasă.

Articole asemanatoare
Vedete nascute pe 23 august!
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
IN SFARSIT, PREMIANTII! AFLA CINE A PLECAT ACASA CU TROFEUL ROMANIAN MUSIC AWARDS!
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Loading...

Comenteaza acest articol

A câştigat “Dansez pentru tine” şi s-a despărţit de cea pentru care lupta

by   1 min
0