Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Despărțire-șoc în showbiz! Grasu XXL și Laura Andreșan își spun ADIO, după 12 ani de relație

Grasu XXL şi Laura Andreşan formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Cei doi aveau o relație de 12 ani și o fetiță de un an și jumătate, dar au decis să meargă pe drumuri diferite.

 Pe rețelele de socializare aceștia au lăsat de înțeles că au încheiat relația în termeni buni și că amândoi se vor implica în creșterea copilului. 

Vestea a venit chiar de la artist, pe pagina sa de Instagram. Rapperul a precizat în postare că nu doreşte să vorbească despre acest subiect delicat şi că aşteaptă din partea tuturor să îi fie respectată intimitatea. 

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe numele real – Dragoș Nichifor.

Toți îi considerau cuplul perfect

Laura Andreșan și Grasu XXL s-au cunoscut în anul 2007, la filmările unui videoclip, iar de atunci au rămas împreună. În decursul acestor ani, cei doi au avut de trecut peste multe încercări și greutăți care le-au pus în pericol iubirea. Au reușit cumva să găsească o cale prin care să instaureze armonia în relație, iar anul 2019 le-a adus și o minune.

Laura a fost o graviduță discretă, așa că s-a aflat că va deveni mamă pentru prima oară cu numai două luni înainte să nască. De altfel, aceasta postase cu câteva zile înainte o imagine pe contul de socializare prin care anunțase venirea pe lume a micuței.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen

Andreea Damian

Sean Penn a anunțat sfârșitul: renunță la actorie. Motivul este incredibil

Andreea Damian

Șoferii tineri sunt presați să-și facă selfie-uri la volan

realitatea

Charlize Theron se simte „șocant de singură” dar pregătită pentru o relație de dragoste

Andreea Damian

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Ce idoli isi aleg astazi copiii si adolescentii?

realitatea

Scrie un comentariu