Tabu
Image default
PEOPLESlider

Despărțire – șoc în showbizul românesc! Și-au spus „adio” după opt ani de relație. Au împreună o fetiță

Sore și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, s-au despărțit după opt ani de relație. Artista a făcut anunțul care i-a întristat pe fani pe rețelele sociale.

Sore și Mircea Julean au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de opt ani. Cântăreața a cerut discreție din partea presei și a spus că nu vrea să facă prea multe declarații pe acest subiect.

Sore s-a despărțit de iubitul ei

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz”, a scris Sore Mihalache pe Instagram.

Au împreună o fetiță

În cei opt ani de relație, Sore și Mircea au devenit și părinți. Cei doi o au împreună pe micuța Erin, în vârstă de șase ani, însă nu au ajuns să se căsătorească. Artista chiar a explicat care e motivul pentru care nu au făcut încă pasul cel mare.

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a dezvăluit artista, conform Viva.

ARTICOLE SIMILARE

Atitudinile care fac femeile (și mai) atractive

Andreea Damian

Detoxifierea cu apa si lamaie – cea mai buna alegere de dimineata

realitatea

Sucul de țelină, tonic pentru sănătate sau doar aceeași Mărie cu altă pălărie de marketing?

Andreea Damian

Haine care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără în această vară

Andreea Damian

Cu cât vinde Cătălin Scărlătescu un curcan pregătit de el pentru Crăciun

Andreea Damian

De ce simțim că timpul zboară în vacanță?

Andreea Damian

Scrie un comentariu