Home > Lifestyle > DESPĂRŢIRE-ŞOC! Raluca Moianu DIVORŢEAZĂ: “După 15 ani de căsnicie… ne SEPARĂM”

DESPĂRŢIRE-ŞOC! Raluca Moianu DIVORŢEAZĂ: “După 15 ani de căsnicie… ne SEPARĂM”

Prezentatoarea tv Raluca Moianu şi soţul său, Marius Ancuţa, au decis de comun acord să divorţeze, după o căsnicie de 15 ani. Vedeta a declarat că va rămâne într-o relaţie strânsă cu fostul partener, tocmai pentru că au de crescut un copil. “Dupa 15 ani de casatorie eu si sotul meu am hotarat sa ne separam. Suntem prieteni si vom ramane intr-o relatie stransa pentru ca avem impreuna o fetita careia ii vom acorda in continuare toata dragostea si atentia noastra. Nu vom putea evita speculatiile, dar vrem sa stie cei ce sunt interesati de viata noastra privata, ca nu vom da amanunte despre despartirea noastra”, a mărturisit Raluca Moianu pentru replicavedetelor.ro.

În septembrie 2012, fosta prezentatoare tv şi cameramanul Andrei Băltăreţu au fost fotografiaţi în timp ce luau prânzul într-o pădure din apropierea Capitalei.După ce şi-au savurat masa compusă din produse de tip fast-food, cei doi au servit ca desert câteva îmbrăţişări şi săruturi tandre. Imediat după acest episod, Marius Ancuţa, soţul Ralucăi, a declarat pentru presă că nu este deloc surprins de escapada soţiei sale şi că ia serios în calcul divorţul.

“Nu e ceva nou pentru mine. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai gândi”, a spus acesta. Cu toate acestea, divorţul nu s-a mai produs. Cea care a luat acum decizia separării se pare că este chiar Raluca, după cum au povestit apropiaţii celor doi.

“El ar fi fost dispus să meargă mai departe, dar pe ea o apăsa sentimentul de vinovăţie, a clacat, plângea din nimicuri. După acel episod, Raluca şi-a mutat sediul firmei ei în clădirea în care lucra şi soţul ei. Practic, şi-a dorit să fie mereu în preajma soţului ei, să-l asigure cumva că totul este în regulă”, a mărturisit un prieten al vedetei.

Momentan, divorţul dintre Raluca şi Marius este în curs de pronunţare, însă un lucru este cert deja. Micuţa Mara Ilinca va rămâne la mamă, după cum a declarat chiar fosta prezentatoare tv.

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, încercăm pe cât putem să ne protejăm copilul. Am depus actele, iar divorţul este în curs de pronunţare. Fetiţa va rămâne la mamă, aşa cum este şi firesc”, a declarat Raluca, pentru Click!

Articole asemanatoare
victoria raileanu si coonrad mericoffer
Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
pink
Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!

Comenteaza acest articol

DESPĂRŢIRE-ŞOC! Raluca Moianu DIVORŢEAZĂ: “După 15 ani de căsnicie… ne SEPARĂM”

by   1 min
0