Tabu
Image default
Hobby Slider

Despre memorie – Fotografie cu Cristiana Apostol

Text & Foto: Cristiana Apostol

WorkshopCristianaApostol.jpg (1)2012. Suntem in masina si ne indreptam spre Medias. Intre Bucuresti si Medias sunt 329 de kilometri. Intre Medias si Cluj sunt 142. Incercam sa legam atelierul de fotografie subacvatica de la Medias de proiectia din cadrul TIFF a filmului la care a lucrat Florian. Din pricina drumurilor necesare filmului, plecasem tarziu de la Bucuresti si am ajuns, binenteles, tarziu la locul stabilit. Am ratat deschiderea evenimentului. Prezentandu-mi scuzele de rigoare, intru in posesia ecusonului de participare.

WorkshopCristianaApostol.jpg (2)2008. “Tie iti place sa te chinui!” – Andi Vasluianu si Carmen Lopazan imi privesc lupta cu acumulatorul aparatului Arri 2C. Arri 2C este o camera de filmat cu pelicula, are vreo 6 kilograme si ceva, iar acumulatorul cu plumb contribuie si el la cocosarea subsemnatei. “Imediat filmam!” spun eu, de sub cabluri si fieraraie. Lucram la filmul meu de licenta de la UNATC si cei doi, alaturi de Andrei Gruzsniczki, s-au oferit sa ma ajute.

2012. Gasesc foarte interesant workshopul, in special prin prisma faptului ca intalnesc oameni deosebiti. Vorbim, facem schimb de date de contact, zambim, legam prietenii de durata. Cunosc oameni faini, iar lucrul cu Mirela Popescu si Andreea Balan mi se pare extraordinar. Cele doua modele ale workshopului fac inot la nivel profesionist si imi confirma niste idei referitoare la scufundari.

2010. Remarca lui Andi imi revine din cand in cand prin ganduri. Apa este rece iar Adriana si cu mine ne scufundam cat putem de des. Sunt primele incercari de fotografie subacvatica. Dardaim amandoua si facem pauze atunci cand Adriana imi semnaleaza ca sunt prea vanata.

WorkshopCristianaApostol.jpg (3)De ce ne chinuim? De ce depunem efort? Cream ceva doar pentru ca avem datele necesare la dispozitie, cream pentru faima si glorie sau pentru ca este ceva ce trebuie scos la lumina?

Modele:

Andreea Mirabela Balan: https://www.facebook.com/andreeamirabelabalan

Mirela Popescu: https://www.facebook.com/mirela.popescu.54

Fotografii: Cristiana Apostol: https://www.facebook.com/cristiana.apostol

ARTICOLE SIMILARE

Noaptea Globurilor de Aur 2021, amânată

Andreea Damian

Meghan Markle și Prințul Harry au confirmat sexul bebelușului

Andreea Damian

Ceremonia de învestitură din SUA. Rochiile Primelor Doamne de-a lungul decenilor

Andreea Damian

Cum (re)trezim pofta de citit? Șase sfaturi simple

Andreea Damian

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Cu un raport al veniturilor mai mare decât cel prevăzut, Disney atacă Netflix

realitatea

Scrie un comentariu