Tabu
Image default
PEOPLESlider

Destin tragic pentru fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Lidia, văduvă la 4 luni de la nuntă

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, trece prin clipe îngrozitoare! Aceasta a rămas văduvă la 30 de ani, la doar patru luni de la nuntă.

Aceasta s-a măritat în mare secret, în mare, cu un scriitor. Era mai mare cu 20 de ani decât ea. Diferența de vârstă dintre ei a făcut ca fiica lui Vadim să păstreze discreție totală în ceea privește mariajul ei.

Lidia și Tano Dan Alexandru s-au căsătorit pe data de 10 iulie 2021 la Primăria Sectorului 1. Fiica lui Vadim Tudor a depășit cu greu gândul că nu va fi condusă la altar de către tatăl ei, însă chiar viitorul ei soț a fost cel care i-a alinat atunci durerea.

Din păcate, Tano Dan Alexandru s-a stins din viață la trei luni și șase zile de la căsătorie, pe 16 octombrie 2021, anunțul decesului său fiind făcut chiar și în publicația România Mare, revista deținută de Lidia, fiica lui Vadim Tudor și la care acesta colabora.

Ceremonia funerară s-a desfășurat în mare secret, cu participarea rudelor și a câtorva dintre prietenii foarte apropiați ai familiei.

Soțul Lidiei era scriitor

Tano Dan Alexandru avea 51 de ani și, conform revistei România Mare, era unul dintre vechii colaboratori ai publicației înființate de Corneliu Vadim Tudor, fiind, de asemenea, și scriitor.

„Autor al mai multor romane și, din 1995, jurnalist la o serie de publicații românești, începând din 2016 a publicat exclusiv în paginile revistei ,,România Mare” articole de politică internă și externă, reportaje și interviuri, deosebit de apreciate de cititori. A crezut cu tărie în puterea jurnalismului ca forță a societății și a militat cu toată puterea pentru adevăr, pentru dreptate, denunțând, prin scrierile sale, politicianismul steril, incompetența și lipsa de strategie a factorilor de putere. (…) Dispariția lui este o mare pierdere pentru noi toți. Am pierdut cel mai activ și mai prolific membru al colectivului redacțional, a cărui dispariție o vom regreta veșnic”, scrie în necrologul revistei România Mare..

Tano Dan Alexandru a candidat, în 2016, la alegeri pentru un post de deputat din partea PRM. Conform declarației de avere depusă în 2016, Tano Dan Alexandru nu era foarte avut, având doar un teren extravilan în comuna Telaga, de 2.500 de mp, și un credit la bancă, a cărui scadență a fost în 2017, în valoare de 38.000 de lei, scrie Fanatik.

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor lucrează în mediul universitar, fiind asistent universitar în cadrul Universității Spiru Haret din Capitală. Corneliu Vadim Tudor, scriitor și politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare, s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B este primul rapper de sex feminin cu două hit-uri pe primul loc în topul Billboard

realitatea

Angelina Jolie e o mamă singură. Cum se descurcă de fapt fără Brad Pitt

Andreea Damian

6 obiceiuri pentru longevitate pe care le putem adopta cu toții de la japonezi

Andreea Damian

Aris are succes internațional dar colaborează și cu mulți dintre colegii ei români

Tabu Tabu

De Crăciun, românii își amintesc de execuția unui dictator. Rănile deschise ale Revoluției din 1989

Andreea Damian

Doamna cântecului românesc și familia ei au coronavirus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu