Home > Lifestyle > Travel > Destinația turistică preferată de celebrități interzice navele de croazieră până în 2022

Destinația turistică preferată de celebrități interzice navele de croazieră până în 2022

Seychelles

Insulele Seychelles interzic toate vasele de croazieră până la sfârșitul anului 2021 pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Autoritățile insulelor situate în largul coastei de est a Africii au luat o astfel de decizie pentru a proteja populația locală de la posibila infectare cu coronavirus, a declarat ministrul Turismului, aviației civile, portuare și de transport maritim, Didier Dogley.

În Seychelles au fost înregistrate doar 11 cazuri confirmate, dar există riscul ca turiștii care vin în vacanță să aducă infecția în țară.

În 2013, Seychelles s-au alăturat altor câteva insule din Oceanul Indian, inclusiv Mauritius, Reunion și Madagascar, și au format Vanilla Islands Tourism Organization pentru a încuraja călătoriile în regiune și a combina eforturile lor de marketing și publicitate.

Seychelles este o destinație populară printre celebrități, care de-a lungul anilor s-au bucurat de vile private și ape turcoaz. Prințul William și Kate Middleton și-au petrecut luna de miere în Seychelles în 2011, la fel și cuplul George și Amal Clooney, în 2014.

Nu este clar dacă Seychelles va continua să permită călătorilor să intre în țară pe calea aerului.

articol preluat de pe tabuhighlife.ro


Comenteaza acest articol

Destinația turistică preferată de celebrități interzice navele de croazieră până în 2022

by Andreea Damian   1 min
0