Home > Agenda > stiri > Destinații vacanță de iarnă

Destinații vacanță de iarnă

Söll, Austria  

Condiții: Hoteluri și pensiuni începând de la 3 stele cu prețuri foarte atractive, piste de ski pentru începători și intermediari.
Zboruri: Zborurile spre Salzburg sunt o opțiune foarte bună, la fel ca și serviciile de transfer de la aeroport oferite de majoritatea hotelurilor din S
öll.

La ce să vă așteptați: Söll face parte din Ski Welt, cea mai mare regiune dedicată sporturilor de iarnă din Austria. Pe lângă piste curate și deschise până la 10 pm, puteți să vă așteptați la o viață après-ski animată și la deal-uri foarte bune pentru abonamentele de ski.

 

Avoriaz, Franța 

Condiții: Avoriaz este steaua lanțului de stațiuni Portes du Soleil, cu aproape 50 piste incredibile de ski, telecabine și telegondole, instructori de ski amabili și servicii de cazare și alimentație impecabile.
Zboruri: Zborurile spre Geneva sau Lyon sunt începutul călătoriei spre minunatul Avoriaz, iar serviciile de rent-a-car sunt ideale pentru libertatea de mișcare în Portes du Soleil.

La ce să vă așteptați: Prețuri fantastic de bune la cazare, abonamente avantajoase pentru telecabine și telegondolă, activități de pârtie pe toată durata sezonului.

 

Tromso, Suedia 

Condiții: Opțiuni de cazare multiple de la hoteluri încălzite la hoteluri de gheață, program turistic adecvat sezonului, de la curse cu snowmobil sau sănii trase de husky și reni.
Zboruri: Zborurile spre Stockholm sunt o alegere bună, urmate de transfer la hotel cu mașina, transport public sau tren.

La ce să vă așteptați: La o vacanță palpitantă, cu foarte mult antren și activități inedite și poate chiar la aurora polară.

 

Saariselkä, Finlanda

Condiții: Cazare cu pensiune completă sau demipensiune în hoteluri cu facilități pentru întreaga familie, program special pentru copii pe toată durata iernii.
Zboruri: Dacă ați aterizat în Ivalo, vă despart doar 25 de minute de autostradă de Saariselkä. 

La ce să vă așteptați: La o stațiune turistică specială pentru familii, cu sărbători și petreceri cu Moș Crăciun și elfi, la trasee speciale pentru ski și snowmobil pentru copii și chiar și la pescuit tradițional la copcă.

 


Loading...

Comenteaza acest articol

Destinații vacanță de iarnă

by realitatea   1 min
0