Home > Fashion > Desuuri super-hot pentru sezonul rece

Desuuri super-hot pentru sezonul rece

Frumusetea femeilor vine atat din exterior, cat si din interior. In ceea ce priveste ultima parte, nu ma refer la frumusetea sufleteasca sau alte zicale siropoase, pe care sunt sigura ca le-ai auzit de la bunica,ci la lucruri cat se poate de pamantesti si comerciale: desuurile.

Daca te regasesti printre  cele care nu pun pret pe aspectul lenjeriei intime, iti recomand sa iti revizuiesti dulapiorul. Inlocuieste banalul sutien din bumbac si clasicul chilot ’’BABA STYLE’’ cu o pereche de micro bikini sexy si un sutien/corset din matasuri fine sau dantele transparente. Chiar daca nimeni nu va sti ce porti pe sub haine, tu te vei simti atragatoare si vei emana un aer de diva. Efect terapeutic garantat!

Alege modele minutios lucrate, cu detaliile din dantela, cristale stralucitoare, pene extravagante, sau tot felul de aplicatii inedite. O alta varianta (apreciata mai ales de barbati) este inlocuirea pieselor de lenjerie intima cu accesoriile pentru sani in diferite forme si culori. Se lipesc pe sfarcuri si fac senzatie in dormitor.

Mai multe detalii gasiti pe www.fashionavecpassion.ro

Articole asemanatoare
asistentă medicală
Asistentă medicală, în bikini şi sutien în faţa pacienţilor infectaţi cu COVID-19
sutien
Cum afli ce măsură porți la sutien. Metoda simplă de calcul!
Bralette
Cum să porți sutienul de tip bralette fără să te simți dezbrăcată
Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

Comenteaza acest articol

Desuuri super-hot pentru sezonul rece

by   1 min
0