Tabu
FASHION

Desuuri super-hot pentru sezonul rece

Frumusetea femeilor vine atat din exterior, cat si din interior. In ceea ce priveste ultima parte, nu ma refer la frumusetea sufleteasca sau alte zicale siropoase, pe care sunt sigura ca le-ai auzit de la bunica,ci la lucruri cat se poate de pamantesti si comerciale: desuurile.

Daca te regasesti printre  cele care nu pun pret pe aspectul lenjeriei intime, iti recomand sa iti revizuiesti dulapiorul. Inlocuieste banalul sutien din bumbac si clasicul chilot ’’BABA STYLE’’ cu o pereche de micro bikini sexy si un sutien/corset din matasuri fine sau dantele transparente. Chiar daca nimeni nu va sti ce porti pe sub haine, tu te vei simti atragatoare si vei emana un aer de diva. Efect terapeutic garantat!

Alege modele minutios lucrate, cu detaliile din dantela, cristale stralucitoare, pene extravagante, sau tot felul de aplicatii inedite. O alta varianta (apreciata mai ales de barbati) este inlocuirea pieselor de lenjerie intima cu accesoriile pentru sani in diferite forme si culori. Se lipesc pe sfarcuri si fac senzatie in dormitor.

Mai multe detalii gasiti pe www.fashionavecpassion.ro

ARTICOLE SIMILARE

H&M vine in Romania in 2011

realitatea

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre cheltuieli

realitatea

Combinatia intre feminin si relaxat – rochiile casual

realitatea

Lanvin, primăvara 2010

realitatea

Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Andreea Damian

Raquel Zimmerman, imaginea Chloe

realitatea

Scrie un comentariu