Home > Agenda > Totul la vedere pentru 18.000 euro! Cat costa sa vezi desuurile ANDREEI BALAN

Totul la vedere pentru 18.000 euro! Cat costa sa vezi desuurile ANDREEI BALAN

Prestaţia Andreei Bălan (28 de ani) la “Te cunosc de undeva” a fost apreciată de şefii săi din Antenă. Aceştia au fost mulţumiţi de audienţa adusă de blonda sexy, care nu s-a sfiit să-şi arate desuurile în faţa camerelor de filmat. Drept urmare, Andreea va fi în juriul următoarei ediţii a emisiunii. Iar pentru asta va primi o sumă frumuşică: 1.500 de euro pe ediţie, adica un total de 18.000 euro, scrie www.libertatea.ro .

A executat câteva mişcări incendiare, iar rochiţa sa foarte scurtă a scos la iveală o pereche de chiloţei negri. A fost doar cel mai recent episod de acest gen, care s-a petrecut în ediţia de sâmbătă a show-ului “Te cunosc de undeva” şi care a avut-o ca protagonistă pe Andreea Bălan. Însă, de când a ajuns la masa juriului emisiunii, solista a purtat ţinute care mai de care mai scurte, mai cu decolteu, mai cu vedete la funduleţ. Prin urmare, audienţa emisiunii a crescut simţitor, oamenii alegând să urmărească show-ul nu doar pentru a vedea cum se descurcă vedetele-concurenţi, ci şi cu ce se mai îmbracă Andreea Bălan. Prestaţia cântăreţei nu a fost în zadar, căci şefii din Antenă i-au propus să semneze un nou contract, pe un onorariu frumuşel (1.500 de euro pe ediţie), care ar include continuarea sa, ca jurat, în cadrul emisiunii mai sus-menţionate, dar se pare şi un alt proiect. Vedeta şi-a dat, momentan, doar acordul verbal, dar mai mult ca sigur că ea va rămâne în curtea Antenei 1, urmând să încaseze în jur de 18.000 de euro pe cele 12 ediţii ale show-ului. Artistei nu i se va interzice însă să participe ca invitată la un post concurent, cu condiţia ca aceasta să meargă doar pentru a-şi promova proiectele muzicale.

Pentru Andreea, numărul “chiloţeii la vedere” nu e primul pe care-l execută. Sub pretextul unui incident, artista şi-a arătat bikinii şi în ediţia trecută a aceluiaşi show, “Te cunosc de undeva”. În momentul în care ea s-a ridicat de pe scaun, pentru a-i arăta Deliei Matache (concurentă la ediţia precedentă) cum se execută mişcările din sâni ale Shakirei, rochia i s-a desfăcut şi astfel i s-au văzut desuurile. Spre deliciul publicului, ea purta lenjerie intimă neagră şi minusculă! Această scenă s-a repetat şi în cadrul unui concert, în timp ce cânta.


Comenteaza acest articol

Totul la vedere pentru 18.000 euro! Cat costa sa vezi desuurile ANDREEI BALAN

by   1 min
0