Home > Shop > Detalii comanda Cipi Stevia Zero Calorii

Detalii comanda Cipi Stevia Zero Calorii

Comanda

  1. Completeaza datele tale de corespondenta. Toate campurile sunt obligatorii.
  2. Completeaza in “Detalii Comanda” cate pungi si ce sortimente doresti. Comanda minima este de 49 ron. Plata produselor se va face ramburs .
  3. Apasa pe butonul ”Plasare Comanda”.
  4. Dupa ce primim comanda te vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii.

Livrarea

  1. Livrarea comenzii se va face prin firma de curierat rapid Bookurier, in termen de maximum 48 ore din momentul confirmarii telefonice.
  2. Costurile de livrare sunt suportate de catre client, iar valoarea acestora este de:

10 Ron  – Bucuresti si zona Metropolitana*

15 Ron  – National

* zona Metropolitana include urmatoarele localitati: Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu

** preturile sunt valabile pentru cantitati mai mici de 5 kg. In cazul in care comanda ta depaseste aceasta cantitate, vei primi o cotatie.

Returul

  1. Clientul are dreptul legal in baza prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014 sa poata returna comanda fara necesitatea de a specifica motivul acesteia.
  2. Clientul este obligat sa notifice intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail (shop@tabu.ro) in termen de maximum 14 zile de la data livrarii.
  3. Cheltuielile de transport pentru retur vor fi suportate de catre client. Va rugam sa pastrati dovada de returnare pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii.
  4. Clientul are dreptul de retur doar in cazul in care produsul/produsele se afla in starea initiala transmiterii, fara ca ambalajul sa fi fost desfacut.
Articole asemanatoare
Sutienele I.D. Sarrieri călătoresc și online

Comenteaza acest articol

Detalii comanda Cipi Stevia Zero Calorii

by realitatea   1 min
0