Home > Lifestyle > Stiri > Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

Încep să apară dezvăluiri şocante după moartea lui Whitney Houston. Un militant pentru drepturile homosexualilor susţine că artista ar fi fost lesbiană şi ar fi avut o relaţie cu fosta ei asistentă în anii ’80. În plus, se pare că cel mai cunoscut terorist al tuturor timpurilor era îndrăgostit de Whitney şi dorea să se căsătorească cu ea. Pentru asta, el plănuise chiar să-l asasineze pe soţul vedetei, cântăreţul Bobby Brown.

DA! Whitney Houston a reuşit să-l impresioneze chiar şi pe temutul Osama bin Laden, fostul lider al reţelei Al Qaida, căci despre el este vorba. Asta susţine Kola Boof, o tânără sudaneză, care a fost amanta teroristului. Ea spune că Osama era înnebunit după Whitney Houston, pe care o considera cea mai frumoasă femeie din lume. El visa chiar să o ia de nevastă, în pofida faptului că vedeta era negresă, iar bin Laden se opunea căsătoriilor interrasiale.

O altă dezvăluire şocantă vine din partea lui Peter Tatchell, un activist pentru drepturile homosexualilor. El spune că vedeta era lesbiană, iar mariajul său cu Bobby Brown ar fi fost doar de faţadă. Se pare că artista a avut o relaţie cu fosta sa asistentă, Robyn Crawford, în anii ’80, iar atunci ar fi trăit cele mai fericite zile din viaţa sa. După ce a renunţat la partenera ei lesbiană, Whitney a devenit nefericită şi s-a refugiat în droguri şi alcool.

sursa: rtv.net

Articole asemanatoare
Whitney Houston
Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa
whitney houston
Whitney Houston va pleca într-un turneu sub formă de hologramă
Whitney Houston
Whitney Houston: turneu sub forma unei holograme, album nou și musical pe Broadway
Whitney Houston
Relația lesbiană pe care a avut-o Whitney Houston, subiectul unei cărți scrise chiar de fosta ei iubită

Comenteaza acest articol

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

by realitatea   1 min
0