Tabu
Image default
lifestyle

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

Încep să apară dezvăluiri şocante după moartea lui Whitney Houston. Un militant pentru drepturile homosexualilor susţine că artista ar fi fost lesbiană şi ar fi avut o relaţie cu fosta ei asistentă în anii ’80. În plus, se pare că cel mai cunoscut terorist al tuturor timpurilor era îndrăgostit de Whitney şi dorea să se căsătorească cu ea. Pentru asta, el plănuise chiar să-l asasineze pe soţul vedetei, cântăreţul Bobby Brown.

DA! Whitney Houston a reuşit să-l impresioneze chiar şi pe temutul Osama bin Laden, fostul lider al reţelei Al Qaida, căci despre el este vorba. Asta susţine Kola Boof, o tânără sudaneză, care a fost amanta teroristului. Ea spune că Osama era înnebunit după Whitney Houston, pe care o considera cea mai frumoasă femeie din lume. El visa chiar să o ia de nevastă, în pofida faptului că vedeta era negresă, iar bin Laden se opunea căsătoriilor interrasiale.

O altă dezvăluire şocantă vine din partea lui Peter Tatchell, un activist pentru drepturile homosexualilor. El spune că vedeta era lesbiană, iar mariajul său cu Bobby Brown ar fi fost doar de faţadă. Se pare că artista a avut o relaţie cu fosta sa asistentă, Robyn Crawford, în anii ’80, iar atunci ar fi trăit cele mai fericite zile din viaţa sa. După ce a renunţat la partenera ei lesbiană, Whitney a devenit nefericită şi s-a refugiat în droguri şi alcool.

sursa: rtv.net

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

realitatea

CE PACAT! Eleva care a căzut de la etajul unei vile din Buşteni a murit

Ghici cine se afla ieri în Londra

realitatea

Natalie Portman, cu chiloții la vedere

realitatea

Inselata de sot, Mihaela Radulescu s-a razbunat crunt!

Eva Mendes pozează pentru Calvin Klein

realitatea

Scrie un comentariu