Tabu
Image default
FASHION

Detaliile fac diferența

 

1 Balerini Repetto

 

Dacă e primăvară sunt pantofi noi – regula care nu s-a schimbat niciodată în viața mea. DacĂ În copilĂrie erau balerini din lac cu baretĂ, acum sunt balerini… Repetto care îmi produc aceeași bucurie. Repetto împlinește anul acesta 60 de ani.

 

 

2 Bijuterii Helvetansa

 

Boucheron – casa de bijuterii care te ui­meș­te în fiecare an cu o colecție nouă. Simplitatea unei idei care conduce la crea­rea colec­Å¢iei! Cine ar fi crezut că un jupon cu straturi apretate va arăta atât de bine ca bijuterie?

 

 

3 Geantă și pantofi

 

enjoy de vivre! O pereche de pantofi roșii îți aduce doar lucruri bune! Nu ar trebui sĂ lip­seas­cĂ din nicio garde­­-ro­bĂ cu atât mai mult o pereche din acești pantofi Studio Pollini.

 

 

4 Sacoșă Tabu și carnet colours

 

Pentru că asteniile de primăvară pot veni și nu trebuie să pierzi nimic de pe lista ta de cumpărături, un carneÅ¢el… este un ajutor, la fel ca Åži sacoÅža ecologicĂ ,,Tabu“, pe care o găsești împreună cu numărul acesta al  revistei.

 

 

5 Plicuri Kristina Dragomir

 

Gențile realizate de Kristina Dragomir sunt imprimate cu  poveÅžti desenate despre timbre! Cum altfel pentru un plic? Au un aer vintage extraordinar și te fac să le cumperi imediat.

 

 

6 Girbaud

 
Colecția de primăvară-vară Francoise & Marithe Girbaud din acest an ră­mâ­ne în continuare printre prefe­rin­țele mele. Hainele obișnuite se re­inventea­ză Åži se recompun după reguli noi, toate au legă­tură cu ce ne înconjoară, ce ne dorim sau ce am putea deve­ni, nimic nu este la întâmplare. Pentru a înțelege și mai mult, poți accesa site-ul www.girbaud.com

ARTICOLE SIMILARE

Modul în care Valentino își reinventează linia de accesorii

Andreea Damian

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

realitatea

Iubești pantofii?

realitatea

Natalia Vodianova pe numarul aniversar al Vogue Korea

realitatea

O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă

realitatea

Anda Åžuta la V for Vintage!

realitatea

Scrie un comentariu