Home > Lifestyle > Detaliul care o face pe Meghan Markle să arate ca o prințesă

Detaliul care o face pe Meghan Markle să arate ca o prințesă

Meghan Markle

De când a devenit logodnica Prințului Harry, actrița americană Meghan Markle se află mereu în centrul atenției. Toți ochii criticilor de stil și modă sunt cu ochii pe ea și o urmăresc la fiecare pas. Orice greșeală se taxează!

Recent, însă, Meghan a reușit să impresioneze creatorii de stil cu o apariție demnă de o prințesă. Detaliul care i-a surprins plăcut de stiliști a fost pieptănătura. Dacă de obicei, viitoarea mireasa își poartă părul în bucle lejere, cu o cărare pe mijloc, ea și-a mutat cărarea pe o parte și a definit buclele, de data aceasta mai mari.

Hairstilistul celebrităților Jay Birmingham, care deține un salon cu renume în Birmingham, susține că efectul simplificării nu trebuie subestimat, deoarece se potrivește perfect cu chipul ei. „Cărarea pe o parte face ca părul să îi înconjoare fața simetrică, punându-i în valoarea pomeții și linia maxilarului”, a mărturisit acesta.

Această schimbare subtilă este una inteligentă și creează un aspect clasic și elegant, demn de o prințesă, notează Daily Mail. „Echilibrează perfect trăsăturile uimitoare ale feței”, a completat Jay Birmingham. Potrivit hairstilistului, buclele mari și bine definite îi minimizează lungimea feței, concentrându-se asupra bărbiei sale.

Meghan Markle a dezvăluit că unul dintre secretele sale de frumusețe a podoabei capilare este uleiul de păr Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothing Oil. Viitoarea prințesă a Marii Britanii spune că folosește constant acest produs de îngrijire pentru a-și păstra părul strălucitor și sănătos.

Într-un interviu pentru publicația Beauty Banter, Meghan a subliniat că este unul dintre produsele de îngrijire care nu lipsește niciodată din rutina să de îngrijire și la care nu ar putea renunța în vecii vecilor. „Sunt absolut obsedată de acest ulei de păr. Aroma lui îmi amintește de vacanță și îmi face părul lucios și plăcut la atingere. Pur și simplu, îl iubesc. Poate fi folosit și ca ulei de corp după baie”, a dezvăluit aceasta.

 

Articole asemanatoare
prințul harry
Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Detaliul care o face pe Meghan Markle să arate ca o prințesă

by Andreea Damian   1 min
1