Tabu
PEOPLESlider

Detaliul cu care Irina Columbeanu a atras atenția la venirea în România

Irina Columbeanu a venit în România vineri noapte, după 6 ani, pentru a-și vedea tatăl. Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica la aeroport, vizibil emoționat.

Irina Columbeanu a venit singură în România, iar primul lucru pe care l-a făcut când și-a văzut tatăl a fost să-l îmbrățișeze. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. 

Irina, în vârstă de 16 ani, s-a tuns scurt și este total diferită de cum și-o amintea tatăl ei. La venirea sa în țară, adolescenta a purtat o ținută lejeră, însă un ghiozdan de la un brand celebru, care valorează aproximativ 2.000 de euro.

După ce a ajuns în București, adolescenta a plecat împreună cu tatăl ei pentru câteva zile în Cluj, acolo unde vor petrece multe momente de neuitat. În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a optat pentru o ținută mai elegantă. Irinuca a îmbrăcat o cămasă din mătase și o fustă scurtă, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o geantă Chanel, care valorează peste 10.000 de euro. (Vezi AICI foto)

„O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, cu doar câteva ore înainte ca fiica lui să sosească, potrivit Wowbiz.ro.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

9 plante de apartament pe care ar trebui să le țineți în dormitor pentru un somn mai bun

Andreea Damian

Fiica lui Catherine Zeta-Jones a devenit femeie și e leită mama sa

Andreea Damian

Aceste mituri despre răceală nu-ți vor ține copilul sănătos toată iarna

Andreea Damian

ROMÂNIA dă liber la ucis ciocârliile pentru restaurantele de lux

Dora Constantinovici

Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial

realitatea

Cele mai frumoase nunți de celebrități ale anului 2018

Andreea Damian

Scrie un comentariu