Home > Fashion > Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

Regina Elisabeta a II-a poartă întotdeauna ținute în culorile curcubeului pentru a ieși în evidență în mulțimea de oameni. Dar un detaliu foarte important legat de vestimentația acesteia a fost adesea trecut cu vederea.

Nu doar că suverana britanică este foarte atentă ca pălăria pe care o poartă tot timpul sau poșeta cu mânere să se potrivească perfect cu ținuta aleasă, dar și umbrela de ploaie trebuie asortată la ceea ce poartă. Se știe că vremea din Marea Britanie este foarte capricioasă, iar o ploaie apărută de nicăieri îți poarte strica planurile și lookul. De aceea, Regina Elisabeta a II-a are grijă să se protejeze mereu de ploaie sub o umbrelă cu un design special. La prima vedere, accesoriul pare banal, din plastic transparent.

De fapt, umbrela pe care Regina Elisabeta a II-a o folosește este aleasă astfel încât să se asorteze cu ținuta pe care aceasta o poartă la evenimentul respectiv.

Galeria foto de mai jos ne arată că suverana de 92 de ani o are o preferință pentru umbrelele transparente. Are însă mereu grijă ca mânerul și partea de jos a acestora să respecte nuanța vestimentației sale.

 

Articole asemanatoare
Regina Elisabeta
Gestul nesăbuit al reginei, la numai o zi după accidentul provocat de soțul ei
meghan markle
Meghan Markle a primit din partea Reginei Elisabeta a II-a o misiune importantă
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
Primul lucru pe care Oprah, Regina și alte personalități de succes îl fac dimineața

Comenteaza acest articol

Detaliul legat de vestimentația Reginei care a trecut neobservat până acum

by Andreea Damian   1 min
0