Tabu
Image default
BEAUTYLIFESTYLEWhat's hot

Devino si tu un Skinchecker!

In timp ce cazurile de melanom sunt in continua crestere, un nou studiu arata faptul ca 52% din populatia mondiala nu si‐a verificat niciodata alunitele printr‐ un consult dermatologic. La Roche‐Posay incurajeaza populatia sa isi controleze alunitele cu ajutorul SKINCHECKER, o campanie internationala cu caracter educativ.

Diagnosticate la timp, 90% din cazurile de melanom pot fi tratate in mod eficient. Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche‐Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare. 88% din persoanele chestionate cunosc riscurile aparitiei cancerului de piele in momentul expunerii la soare, fara protectie. Cu toate acestea, doar 1 din 2 persoane chestionate a consultat vreodata un medic dermatolog pentru un screening cutanat (analiza vizuala a alunitelor realizata de un dermatolog), iar 1 din 4 persoane nici macar nu si‐a verificat vreodata propriile alunite.

Angajamentul brandului fata de aceasta cauza are deja o istorie de cativa ani, iar saptamana trecuta La Roche‐Posay a lansat o noua campanie virala care abordeaza subiectul cancerului de piele intr‐un mod nou si diferit, incurajand fiecare individ sa joace un rol activ in procesul de screening cutanat pentru depistarea melanomului, acordand o atentie sporita alunitelor lor si ale celor dragi.

In cadrul unui program national de screening cutanat, realizat in perioada mai‐iunie 2014 de La Roche‐Posay in colaborare cu 142 de medici dermatologi, peste 1100 de pacienti romani au beneficiat de un consult gratuit al nevilor pigmentari. Dintre acestia,  60% erau la primul consult dermatologic al alunitelor. Pentru 50% dintre participanti, factorul care i‐a determinat sa consulte medicul dermatolog a fost gratuitatea serviciului oferit. Dintre persoanele consultate, numai 20% foloseau protectie solara in mod regulat in timpul expunerii la soare, vara.

Pe langa constientizarea riscului aparitiei cancerului de piele in urma expunerii neprotejate la soare, in urma campaniei s‐au descoperit 30 de cazuri de cancere cutanate (9 de melanom, 15 cazuri de carcinom bazocelular si 6 cazuri de carcinom spinocelular), care diagnosticate intr‐o faza incipienta au putut fi tratate in mod eficient.

ARTICOLE SIMILARE

Scandal in direct la ANTENA 3!

O alta idila la Dansez? Partenerul ei i-a spus “Te iubesc” imediat dupa show!

realitatea

IOANA PETRIC e amanta lui HUIDU!? Prezentatoarea “Cronicii…” isi spune punctul de vedere

Ce i-a spus Romaniţa Iovan lui Albert despre MOARTEA tatălui său, Adrian Iovan

Secretul longevitatii, dezvaluit de o buzoianca ce a implinit 100 de ani!

Colectia de coafuri Translucent by Ovidiu Cristea

Scrie un comentariu