Home > Lifestyle > Dezastru la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns de urgenta la spital!

Dezastru la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns de urgenta la spital!

Sambata seara, a avut loc, la Brasov, in incita Teatrului “Sica Alexandrescu”, selectia nationala a Eurovisionului.

Paula Seling si Ovi s-au calificat si vor reprezenta Romania la Eurovision, la Copenhaga. Madalin Voicu le-a inmanat trofeul sambata seara pe scena de la Brasov. Potrivit martorilor, dupa show Paula a scapat statueta pe jos si s-a facut bucati. Se pare ca nu e prima data cand artistei i se intampla acest lucru. In 2010,  trofeul i-a cazut din maini, dar aceasta intamplare i-a purtat noroc.

eurovision 1

Dar asta nu e tot! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a suferit un accident in timpul show-ului.  Jurata a cazut in timp ce urca pe scena de la Brasov. TVR nu a difuzat imaginile, dar, potrivit martorilor, femeia a fost scoasa pe brate din sala. Medicii de pe ambulanta au ajuns repede la fata locului. Mama lui Kitty Cepraga este in stare destul de grava. Medicii i-au imobilizat gatul si se pare ca si-ar fi rupt si piciorul. Ea a fost transportata de urgenta la spital, potrivit wowbiz.ro.

eurovision 2

Pe langa toate aceste evenimente nefericite, Moise Guran si realizatorul emisiunii Garantat 100%, Catalin Stefanescu, nu au putut ajunge la Brasov, desi, conforma scenariului trebuiau sa urce pe scena ca sa prezinte urmatorii concurenti: Anca Florescu, respectiv Naomy.

“Nu l-am putut convinde pe Moise nici macar in seara aceasta sa prezinte un moment de divertisment. Astfel imi revine mie placerea sa o prezint pe Anca Florescu”, a spus Nicolle, pe scena de la Brasov.


Articole asemanatoare
Paula Seling, noua ambasadoare Iutta a campaniei „Dor de romanesc”
PAULA SELING arata perfect in COSTUM DE BAIE / Ce dieta a tinut!
FEMEIA CU BARBA a castigat Eurovision 2014 / Paula SELING pe locul 12
Paula Seling divorteaza?

Loading...

2 Responses

  1. Eugenia Danila

    De ce “dezastru”?!… Titlul este cel putin nepotrivit. Paula Seling este cea mai fericita alegere a Romaniei la Eurovizion. Daca si repertoriul va fi pe masura interpretei si nu va fi cumva “impus” de cine-stie-ce “ratiuni”, Romania ar conduce detasat celelalte tari participante! Bafta, frumoasei si talentatei interprete Paula Seling!
    Eugenia Danila

Comenteaza acest articol

Dezastru la Eurovision! Paula Seling a distrus trofeul, iar mama lui Kitty Cepraga a ajuns de urgenta la spital!

by admin   1 min
2