Home > Lifestyle > Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

Potrivit scriitorului Alan Power, autorul volumului “The Princess Diana Conspiracy”, recent aparut pe piata, in clipa mortii, fosta sotie a printului Charles era gravida si urma sa aduca pe lume copilul iubitului ei, Dodi  al-Fayed.

Sigur pe sine, dar si pe dovezile sale, Power afirma ca a gasit motivul pentru care printesa Diana a fost scoasa din joc, barbatul respingand cu vehementa teoria potrivit careia Lady Di si Dodi al-Fayed au pierit in urma unui teribil accident auto provocat de soferul lor vitezoman. “Sunt sigur ca printesa Diana a fost ucisa”, sustine scriitorul, care a aflat ca, in clipa mortii, Lady Di era gravida. Informatia provine de la doctorita Elizabeth Dion si asistenta Jocelyn Magellan, angajate la spitalul Pitie-Salpetriere, din Paris, unde a fost adusa Diana imediat dupa accident.

Potrivit celor doua femei, care au incercat sa o salveze pe printesa, aceasta avea intre 6 si 10 saptamani de sarcina cand a inchis ochii. “Faptul ca a ramas insarcinata a condamnat-o la moarte. Iata motivul pentru care Diana a fost scoasa din joc, iar imbalsamarea ei s-a facut atat de repede”, a afirmat Powel, care sustine, ca, in timpul anchetei deschise dupa moartea Dianei, desi se stia de existenta celor doua cadre medicale, nimeni nu s-a gandit sa le cheme ca martore. Barbatul mai pretinde si ca Diana si Dodi au fost ucisi de fortele speciale, la solicitarea familiei regale britanice. Motivul pentru care s-ar fi ordonat elimarea celor doi indragostiti? Simplu, spune Powel, pentru a se evita “rusinea” prin care ar fi trecut familia regala daca s-ar fi aflat ca Diana va avea un copil nemaritata fiind.

Articole asemanatoare
sarah ferguson
Sarah Ferguson dezvăluie ce le-ar fi spus prințesa Diana nurorilor sale
diana
De ce prințesa Diana era geloasă pe dădaca lui William
prințesa diana
De ce Prințesa Diana i-a oferit mai multă iubire și atenție lui Harry
prințesa diana
Cea mai bună prietenă a Prințesei Diana dezvăluie adevărul despre divorțul de Charles

Loading...

Comenteaza acest articol

Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

by realitatea   1 min
0