Home > Lifestyle > Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

Potrivit scriitorului Alan Power, autorul volumului “The Princess Diana Conspiracy”, recent aparut pe piata, in clipa mortii, fosta sotie a printului Charles era gravida si urma sa aduca pe lume copilul iubitului ei, Dodi  al-Fayed.

Sigur pe sine, dar si pe dovezile sale, Power afirma ca a gasit motivul pentru care printesa Diana a fost scoasa din joc, barbatul respingand cu vehementa teoria potrivit careia Lady Di si Dodi al-Fayed au pierit in urma unui teribil accident auto provocat de soferul lor vitezoman. “Sunt sigur ca printesa Diana a fost ucisa”, sustine scriitorul, care a aflat ca, in clipa mortii, Lady Di era gravida. Informatia provine de la doctorita Elizabeth Dion si asistenta Jocelyn Magellan, angajate la spitalul Pitie-Salpetriere, din Paris, unde a fost adusa Diana imediat dupa accident.

Potrivit celor doua femei, care au incercat sa o salveze pe printesa, aceasta avea intre 6 si 10 saptamani de sarcina cand a inchis ochii. “Faptul ca a ramas insarcinata a condamnat-o la moarte. Iata motivul pentru care Diana a fost scoasa din joc, iar imbalsamarea ei s-a facut atat de repede”, a afirmat Powel, care sustine, ca, in timpul anchetei deschise dupa moartea Dianei, desi se stia de existenta celor doua cadre medicale, nimeni nu s-a gandit sa le cheme ca martore. Barbatul mai pretinde si ca Diana si Dodi au fost ucisi de fortele speciale, la solicitarea familiei regale britanice. Motivul pentru care s-ar fi ordonat elimarea celor doi indragostiti? Simplu, spune Powel, pentru a se evita “rusinea” prin care ar fi trecut familia regala daca s-ar fi aflat ca Diana va avea un copil nemaritata fiind.

Articole asemanatoare
gravidă
La fiecare 11 secunde, o gravidă sau un nou-născut moare undeva în lume – raport ONU
poluare
Particule de poluare au fost găsite în placenta gravidelor – studiu
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
prințesa Diana
Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Comenteaza acest articol

Dezvaluire-soc: Printesa Diana era gravida cand a murit!

by realitatea   1 min
0