Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dezvăluiri despre relația tensionată dintre Charles și Andrew. Regina a recunoscut tot!

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii e adorată de milioane de oameni din întreaga lume. Copiii, nepoții și strănepoții îi spun mummy (mămico) sau granny (bunicuțo) însă suverana are doar câteva persoane la suflet.

În documentarul The Royal Family At War, difuzat recent pe Channel 5, jurnalista Katie Nicholl a explicat motivele competiției dintre doi fii ai reginei Elisabeta – prințul Charles și prințul Andrew.

Prințul Charles este primul copil născut în familia regală și primul în linia de succesiune la tronul britanic. Acesta a împlinit anul trecut 70 de ani, dar suverana nu are de gând să abdice în favoarea sa. Motivul este evident, cred experții regali. Aceasta îl preferă pe Prințul Andrew, Duce de York, al doilea fiu și al treilea copil al său. Oaia neagră de la Buckingham a fost implicat în multe scandaluri care au făcut de rușine casa regală britanică, dar astea nu par s-o deranjeze pe Regina Elisabeta a II-a.

„Există o reală tensiune între ei (n.r. prințul Charles și prințul Andrew). Andrew are o relație foarte diferită cu mama sa și Regina îl simte mai aproape”, a spus Katie Nicholl.

Majordomul Prinţesei Diana, Paul Burrell, a adăugat că „Andrew a fost întotdeauna fiul preferat al Reginei”. Acesta „nu a trecut niciodată peste cuvântul ei”. Iar jurnalistul Penny Junor a confirmat acest lucru: „Cred că Regina a închis de multe ori ochii când a venit vorba de prințul Andrew”.

Documentarul mai arată că prințul Charles încearcă să repare relația cu fratele său mai mic. Motivele conflictului dintre ei ar fi fost prințesa Diana, care avea o relația apropiată cu prințul Andrew, pe care îl cunoștea din copilărie.

Pe cât de apropiaţi au fost şi sunt fiii lui, pe atât de rece şi distantă a fost relaţia Prinţului Charles cu cei trei fraţi ai săi, Prinţesa Anne şi Prinţii Andrew şi Edward. O relaţie care s-a răcit pe măsură ce fiii reginei au înaintat în vârstă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Redeschiderea stagiunii la Teatrul Național București

Ciocîrlan

Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

realitatea

Lena Headey a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein și asta i-a afectat mult cariera

Andreea Damian

Terapia prin râs și efectele sale incredibile asupra sănătății

Andreea Damian

Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au făcut Liviu Varciu și fetele lui de Paște

Tabu Tabu

Scrie un comentariu