Home > Agenda > Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

Anatomia lui Grey

Ellen Pompeo, interpreta personajului principal din Anatomia lui Grey, a făcut dezvăluiri despre cum au decurs primii ani pe platoul de filmare a unuia dintre cele mai de succes seriale ale tuturor timpurilor.

Actrița a recunoscut că „mediul de lucru toxic” aproape a determinat-o să renunțe la rol. De 14 ani, Ellen îi dă viață chirurgului Meredith Grey. Dar, spune ea, pentru mult timp, mai exact 10 ani, în culise a fost „un dezastru”.

Vedeta de 49 de ani i-a dezvăluit lui Taraji P Henson în timpul emisiunii Actors-on-Actors (Variety) că ea și ceatoarea serialului, producătoarea Shonda Rhimes, au decis să rescrie finalul acestei povești, după plecarea Patrick Dempsey, cel care-l interpreta pe Dereck Shepherd (personajul principal masculin). „După sezonul 10, au avut loc câteva schimbări și în fața camerelor de filmat, și în spatele camerelor”, a spus Pompeo.

„Patrick Dempsey a părăsit serialul în sezonul 11, iar studioul și rețeaua de televiziune au crezut că <<Anatomia lui Grey>> nu ar putea continua fără el, așa că am avut o misiune grea de a demonstra că va putea”, a adăugat actrița.

Meredith și Derek

Ellen Pompeo a mai spus că, în ciuda faptului că atmosfera din culise era dificilă, ea a decis să rămână și după ce a devenit mamă: „În primii 10 ani am avut probleme culturale serioase, comportament foarte rău, un mediu de lucru foarte toxic. Dar după ce am devenit mamă, nu mai era vorba despre mine. Trebuia să le asigur un viitor copiilor mei”.

Cel de-al 15-lea sezon al serialului Anatomia lui Grey tocmai ce s-a încheiat luna trecută. Dar serialul va mai continua din toamnă, cu încă două sezoane, 16 și 17.

 

 

Articole asemanatoare
15 ani de Grey’s Anatomy: îți mai amintești cum arătau actorii în primul episod? Iată transformarea!
dirty dancing
Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey
ellen pompeo
Ellen Pompeo părăsește serialul Grey’s Anatomy
Anatomia lui Grey
Anatomia lui Grey continuă cu sezonul 15. Un actor celebru se alătură echipei

Comenteaza acest articol

Dezvăluiri din culisele serialului Anatomia lui Grey. Ellen Pompeo, la un pas să renunțe

by Andreea Damian   1 min
0