Home > Lifestyle > DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

Poliţia a efectuat o percheziţie în apartamentul închiriat de Philip Hoffman Seymour în cartierul newyorkez West Village, după decesul actorului, pe 2 februarie,  si a descoperit în acea locuinţă două jurnale secrete ale starului american, informează dailymail.co.uk.

Potrivit acelor jurnale, actorul era implicat într-un triunghi amoros cu puţin timp înainte de decesul său, cauzat de o supradoză de droguri, scrie Mediafax.ro.

În acele jurnale, starul hollywoodian spunea că era “prins între două femei” – partenera lui de viaţă Mimi O’Donnell, cu care avea o relaţie stabilă de mulţi ani, şi o altă femeie, pe care o cunoscuse recent.

Frazele scrise de Hoffman sugerează că relaţia sa cu acea femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, ar fi cauzat despărţirea lui de Mimi O’Donnell, care i-a cerut să părăsească apartamentul din Manhattan al cuplului, cu trei luni înainte de moartea actorului.

În textele, adeseori incoerente, scrise în jurnalele sale, Hoffman spunea că era tulburat de “demoni”, scria despre achiziţionarea de droguri şi despre încercările sale de a-şi învinge această dependenţă cu ajutorul şedinţelor de terapie de grup organizate de asociaţia Narcomanii Anonimi.

Articole asemanatoare
MARE ACTOR gasit mort in apartament
“Jurnalul unui om dezamăgit”

Comenteaza acest articol

DEZVĂLUIRI incendiare despre viaţa amoroasă a lui Philip Seymour Hoffman

by   1 min
0