Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Dezvăluiri incendiare! Nunta secretă a lui Meghan și Harry nu a avut loc niciodată

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit în timpul interviului acordat lui Oprah Winfrey că s-au căsătorit în secret cu trei zile înainte de marea ceremonie care a avut loc în 2018 la Castelul Windsor. Potrivit unui membru al Bisericii Angliei, această ceremonie nu a avut loc niciodată.

„L-am sunat pe arhiepiscopul Justin Welby și i-am spus: «Uite, chestia asta, acest spectacol, este pentru lume, dar noi vrem ca uniunea noastră să fie între noi»”, a povestit Meghan în cadrul interviului difuzat pe 7 martie. „Jurămintele înrămate în camera noastră sunt din ziua în care am fost doar noi doi și arhiepiscopul în grădina din spatele casei”, a mai spus ducesa. „Doar noi trei”, a completat Harry.

Remarci contestate astăzi de reverendul Mark Edwards, care afirmă că ceremonia secretă nu a avut loc niciodată. Daily Mail dezvăluie că un membru al personalului de la Palatul Lambeth, reședința lui Justin Welby, arhiepiscopul de Canterbury, a explicat că întâlnirea dintre cuplu și arhiepiscop nu seamănă cu un schimb de jurăminte.

„Justin a avut o discuție cu perechea în grădina lor despre nuntă, dar vă pot asigura că nicio nuntă nu a avut loc înaintea celei transmise live”, a spus Edwards. „Justin nu oficiază nunți private”, a mai spus o altă sursă. „Meghan este din America, nu înțelege”, a încheiat sursa. Regulile bisericii în privința nunților sunt foarte stricte. Acoperirea acestei căsătorii secrete ar fi pus „preoții într-o poziție dificilă”, recunoaște Mark Edwards. Cel puțin doi martori trebuie să fie prezenți la ceremonie, care trebuie să aibă loc în special într-un „lăcaș de cult certificat”, pentru ca aceasta să fie validă și legală.

ARTICOLE SIMILARE

Delia, val de critici după ce a cerut bani de la Guvern. Cum le-a răspuns trolilor de pe Internet

Andreea Damian

Ce alte pasiuni mai are Gina Pistol în afară de televiziune și gătit

Tabu Tabu

Ayn Rand l-a pârât pe Capra serviciilor secrete pentru comunismul inexistent dintr-un film de Crăciun

Dora Constantinovici

Mo Salah s-ar putea retrage din naționala Egiptului

realitatea

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

Tabu Tabu

Alec Baldwin și-a văzut fiica aproape goală pe Instagram iar reacția lui e incredibilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu