Home > Agenda > stiri > Dezvăluiri șocante în interviul luat de Oprah Winfrey familiei lui Michael Jackson

Dezvăluiri șocante în interviul luat de Oprah Winfrey familiei lui Michael Jackson

Mult așteptatul interviu acordat celebrei Oprah WInfrey de părinții și copiii lui Michael Jackson a fost în sfârșit difuzat, iar mărturisile celor intervievați sunt destul de șocante.

Oprah l-a întrebat pe Joe Jackson dacă este adevărat că el își biciuia și bătea copiii. Inițial, Joe s-a eschivat de la un răspuns, dar Katherine i-a spus că ar fi bine să recunoască pentru că lumea trebuie să știe că părinții de culoare își educă copiii prin bătaie. Iar Joe Jackson a recunoscut: "Obișnuiam să îi pedepsesc prin biciuire cu o curea sau alte lucruri dacă făceau prostii. Asta îi ținea departe de belele și de închisori. Copiii mei nu au fost niciodată la închisoare, iar asta e minunat!".

În 1993, într-un interviu acordat aceleiași Oprah WInfrey, Michael Jackson a povestit că tatăl său îi bătea pe el și pre frații lui și că lui îi era foarte frică de el. Până acum, Joe Jackson nu a recunoscut niciodată acest fapt.

Katherine a declarat că Michael era dependent de operațiile estetice. Prima intervenție de acest fel și-a făcut-o când a aflat că suferă de vitiligo pentru că nu își dorea să arate ca "o vacă plină de pete". Katherine a negat declarațiile lui Michael în care acesta spunea că și-a făcut doar două operații estetice: "Åži-a făcut mult mai multe operații decât cele două despre care vorbea el. Îi era rușine să recunoască. Am auzit că mulți oameni devin dependenți de operațiile estetice și cred că asta s-a întâmplat și cu el!".

Pe de altă parte, fiica lui Michael, Paris Jackson, a mărturisit că aprecia măștile pe care tatăl ei îi forța să le poarte în public pentru că asta era spre binele lor, iar oamenii nu i-ar fi recunoscut niciodată dacă ieșeau fără Michael. "A încercat să ne crească fără ca noi să știm cine era el, de fapt, dar asta nu prea a funcționat. Simt că nimeni nu înțelege ce tată bun a fost. Aș putea spune că era cel mai bun bucătar. Era un tată normal. Făcea cele mai bune frigănele din lume!", a mai spus Paris.


Comenteaza acest articol

Dezvăluiri șocante în interviul luat de Oprah Winfrey familiei lui Michael Jackson

by realitatea   1 min
0