Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Prințesa Diana sau prințesa „inimilor”, așa cum a fost botezată de popor, a avut doar două bijuterii de suflet: diadema Cambridge Lover’s Knot, care a rămas în posesia Palatului Regal, și diadema Spencer, care a fost returnată familiei sale. Aceasta din urmă tiară a fost purtată de Lady Di în anul 1981, în ziua nunții sale cu Prințul Charles.

Tiara Spencer este o diademă cu modele florale care se afla în familia ei de mai bine de 60 de ani, din perioada reginei Victoria. Acesta i-a fost primită de bunica Dianei, Cynthia, Viscountess Althorp, de către o rudă îndepărtată, pe nume Lady Sarah Spencer, drept cadou de nuntă în 1919, arată Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BkIKdyxnfQQ/?utm_source=ig_embed

Considerată diadema preferată a Dianei, ea a fost purtată şi de surorile ei mai mari, Jane (1978) şi Sarah (1980), cu ocazia nunţilor lor. Tiara, care a fost modificată în anii ‘30, este făcută din frunze mari, împodobite cu lalele, stele şi o inimă centrală, fiecare decorată cu diamante şi montată în argint. Forma sa curbată şi designul capricios o deosebesc de stilul mai formal al diademelor purtate în mod normal de membrii familiei regale.

Tiara Spencer a fost purtată ultima oară de Prințesa Diana în 1993, iar după moartea sa, aceasta a ajuns la familia Spencer. Iar de atunci, notează ziarele britanice, nu a mai fost văzută.

După 25 de ani, tiara Spencer a fost purtată de încă o rudă apropiată a regretatei prințese. Este vorba despre Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a prințesei. Aceasta s-a căsătorit, sâmbătă, cu George Woodhouse la Biserica St Mary din Stoke Rochford. La eveniment au fost prezenţi şi ducii de Sussex.

https://www.instagram.com/p/BkI5YlkhJk9/?utm_source=ig_embed

ARTICOLE SIMILARE

Top 10 cele mai spectaculoase hoteluri din lume

realitatea

7 RETETE sanatoase si gustoase: CLATITA dietetica din o banana, CARTOFI PRAJITI fara ulei, RULADA de cartofi, oua si verdeturi, CLATITE cu rosii si branzza de capra, TON TATAKI cu broccoli, CIUPERCI cu cascaval, SALATA cu branzeturi, migdale si ansoa

realitatea

Omenirea și-a epuizat toate resursele naturale pentru 2019 și trăiește „pe credit”

Andreea Damian

În India se țin cursuri împotriva violenței împotriva femeilor, la noi 30% dintre femei sunt agresate

Dora Constantinovici

Khloé Kardashian şi Lamar Odom divorţează!

Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor

realitatea

Scrie un comentariu