Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Diadema preferată a prinţesei Diana, purtată pentru prima dată după 25 de ani

Prințesa Diana sau prințesa „inimilor”, așa cum a fost botezată de popor, a avut doar două bijuterii de suflet: diadema Cambridge Lover’s Knot, care a rămas în posesia Palatului Regal, și diadema Spencer, care a fost returnată familiei sale. Aceasta din urmă tiară a fost purtată de Lady Di în anul 1981, în ziua nunții sale cu Prințul Charles.

Tiara Spencer este o diademă cu modele florale care se afla în familia ei de mai bine de 60 de ani, din perioada reginei Victoria. Acesta i-a fost primită de bunica Dianei, Cynthia, Viscountess Althorp, de către o rudă îndepărtată, pe nume Lady Sarah Spencer, drept cadou de nuntă în 1919, arată Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/BkIKdyxnfQQ/?utm_source=ig_embed

Considerată diadema preferată a Dianei, ea a fost purtată şi de surorile ei mai mari, Jane (1978) şi Sarah (1980), cu ocazia nunţilor lor. Tiara, care a fost modificată în anii ‘30, este făcută din frunze mari, împodobite cu lalele, stele şi o inimă centrală, fiecare decorată cu diamante şi montată în argint. Forma sa curbată şi designul capricios o deosebesc de stilul mai formal al diademelor purtate în mod normal de membrii familiei regale.

Tiara Spencer a fost purtată ultima oară de Prințesa Diana în 1993, iar după moartea sa, aceasta a ajuns la familia Spencer. Iar de atunci, notează ziarele britanice, nu a mai fost văzută.

După 25 de ani, tiara Spencer a fost purtată de încă o rudă apropiată a regretatei prințese. Este vorba despre Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a prințesei. Aceasta s-a căsătorit, sâmbătă, cu George Woodhouse la Biserica St Mary din Stoke Rochford. La eveniment au fost prezenţi şi ducii de Sussex.

https://www.instagram.com/p/BkI5YlkhJk9/?utm_source=ig_embed

ARTICOLE SIMILARE

De ce lumea devine din ce în ce mai alergică la alimente

realitatea

Cancer de sân | Această vitamină joacă un rol esențial

Andreea Damian

Afrodiziace | Sunt eficiente în stimularea dorinței?

Andreea Damian

Cum sa iti cresti respectul de sine. Cat mai repede.

realitatea

Cum bea bere HILARY CLINTON? Foto!

Zoe Kravitz a pozat nud pentru Rolling Stone la fel ca mama sa, Lisa Bonet

Andreea Damian

Scrie un comentariu